maaliskuu 19, 2022

Värianalyysi ja väriosaaminen Qtimella

Oletko huomannut pitäväsi joistain väreistä, mutta vierastavasi toisia? Tunnetko viihtyväsi tietyssä hiusvärissä paremmin kuin toisessa? Näille tuntemuksille on selitys – tietyt sävyt sopivat sinulle paremmin kuin toiset. Meiltä saat sekä neuvot värivalintoihin että ammattilaisen tekemät värianalyysit.

Sopivuusajattelu värivalintojen tukena

Qtimella asiakas huomioidaan kokonaisuutena niin värejä, leikkauksia, kampauksia kuin meikkejäkin suunniteltaessa. Suunnittelun tukena hyödynnämme sopivuusajattelua, joka tähtää parhaita piirteitä korostavan lopputuloksen luomiseen. Sopivuusajattelu huomioi asiakkaan ainutlaatuiset piirteet, kuten hiuslaadun, kasvojen muodon ja ihon sävyn. Näin ei onnistuta tekemään ainoastaan trendikkäitä lopputuloksia vaan myös arjessa toimivia, kantajansa näköisiä kokonaisuuksia.

Väriosaaminen Qtimella

Sopivuusajattelu tähtää myös asiakkaalle parhaiten sopivien värisävyjen tunnistamiseen. Taitava ja pitkälle kehittynyt väriosaaminen näkyy erityisesti Advanced ja Top Hair Designer -tason työskentelyssä. Asiakkaan ainutlaatuisia piirteitä tarkastelemalla ja analysoimalla he osaavat neuvoa toimivien väri- ja sävyvalintojen suhteen. 

Värianalyysissä kankaita asetellaan asiakkaan harteille

”Jokainen meillä työskentelevä kampaaja omaa tarkan värisilmän. Top ja Advanced Hair Designer -tason kampaajilla löytyy jo hyvin kokemusta sekä varmuutta värien ja niihin liittyvien ratkaisujen suhteen. Tällä tasolla työskentelevät osaavat neuvoa asiakkaitaan heille sopiviin värisävyihin liittyvissä kysymyksissä sekä antaa vinkkejä värivalintoihin.” , kuvailee Sanni tiimimme väriosaamista.

Mikäli haaveissa on laajempi tietämys sopivista sävyistä, suosittelemme värianalyysipalveluamme, jonka toteuttavat värianalyyseihin kouluttautuneet tiimimme jäsenet. Laajemmassa analyysissä löydetään oma väriryhmä ja opitaan tunnistamaan parhaiten sopivat sävyt. Asiakas saa värianalyysistä saadut tulokset mukaansa värikartan muodossa. Sen avulla tulevaisuuden värivalinnat helpottuvat niin hiusten, meikkien, kuin vaatteidenkin saralla. 

Värianalyysi antaa laajimman tiedon sopivista värisävyistä

Värianalyysi tähtää värien sijaan oikeiden sävyjen tunnistamiseen. ”Jokainen voi käyttää kaikkia värejä. Värianalyysi auttaa löytämään mitkä värien sävyt ovat sopusoinnussa ihosi pohjasävyn kanssa ja korostavat parhaita piirteitäsi.”, Ronja opastaa. 

Väriryhmät jakautuvat neljään täysin erilaiseen ryhmään, joita ovat kesä, kevät, syksy ja talvi. Siinä missä kevät ja syksy ihmiselle sopivat lämpimämmät sävyt, ovat kesä ja talvi ihmiset parhaimmillaan viileissä sävyissä. Syksyn ja talven ihmiset taas voivat rohkeammin käyttää voimakkaampia sävyjä, kun taas kevään ja kesän ihmisten parhaat piirteet tulevat esiin pehmeämmissä sävyissä. Väriryhmä pysyy samana läpi ihmisen elämän. Siksi esimerkiksi ikääntyminen ja ruskettuminen eivät vaikuta väriryhmääsi.

Värianalyysissä värikankaita asetellaan asiakkaan harteille ja decolteelle. Vertailemalla värikankaita keskenään nähdään tuoko sävy iholle hehkua, korostuvatko piirteet, tulevatko silmien väri esiin vai korostuvatko kenties väsymyksen merkit ja muuttuuko ihon sävy sameaksi. Näin löydetään sekä asiakkaalle toimivat että vähemmän toimivat sävyt ja saadaan selville oma väriryhmä. 

Värianalyysi erivärisiä kankaita

Analyysin jälkeen asiakas saa mukaansa taskukokoisen värikartan omista sävyistään. Kartta toimii apuna vaate-, meikki-, hius- sekä vaikkapa koruvalinnoissa. Värikarttasi sävyt sopivat yhteen keskenään yhdistelitpä mitä tahansa kartan sävyistä. Kun tunnet omat sävysi, viihdyt paremmin hiussävyssäsi, vaatekaapin ja meikkilaukun sisällön suunnittelu helpottuu ja vältyt hutiostoksilta. 

Hyödynnä kampaajiemme väriosaaminen

Pohtiessasi itsellesi parhaiten sopivaa hiusväriä, käänny Top Hair Designer tai Advanced Hair Designer- tason kampaajan puoleen. Ammattilaisemme opastavat sinua mielellään väreihin liittyvissä kysymyksissä kampaajakäyntisi yhteydessä. 

Kun taas kaipaat kokonaisvaltaista värikartoitusta, suosittelemme ammattilaistemme toteuttamaa värianalyysiä, jonka avulla saat tietää väriryhmäsi ja saat itsellesi värikartan helpottamaan tulevia värivalintojasi.

Värianalyysi on kestoltaan kaksi tuntia ja sen hinta on 190€.

Huomaathan, että värianalyysiin voit varata ajan ainoastaan puhelimitse.

Tervetuloa löytämään omat sävysi!

Qtime Hair Design 
Malminkatu 20
Kamppi, Helsinki

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.