maaliskuu 19, 2013

Uusimpia tuulia Lontoosta!

 Olimme seuraamassa Wella studiolla, kun Sassoon-tiimi Lontoosta oli esittelemässä uutta kevään ja kesän kokoelmaa. Kokoelma on nimeltään Iconic ja se ammentaa inspiraationsa funktionaalisesta eli käyttökelpoisesta estetiikasta. Steve Jobsin sanoin: ”Design ei ole pelkästän sitä, mikä näyttää tai tuntuu hyvältä, vaan sitä mikä myös toimii.” Miten hyvin tämä sopiikaan myös hiuksiin. Kokoelmassa on pyritty löytämään uudelleen joitakin ikonisia Sassoon-lookeja kuten Nancy Kwan 60-luvulta ja The Firefly sekä The Shake 70-luvulta. Hiuksissa on varsin paljon rakennetta ja muunneltavuutta.

   Vankalla käsityötaidolla toteutetut puhtaat maskuliiniset muodot tai rennommat rauhassa kasvaneen näköiset linjat, sekä näiden yhdistelmät ovat tätä päivää. Miesten hiuksissa kannatta kiinnittää huomiota viimeistelyyn. Hiuksia kannattaa rohkeasti suunnata välillä myös kasvusuuntia vastaan. 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.