lokakuu 31, 2016

Uusi hiuskokoelma Särö

QTime Hair Design -hiuskokoelmamme SÄRÖn kuvat ovat nyt ensi kertaa myös sähköisesti ulottuvillasi. SÄRÖn ydin on hiusten liikkuvuudessa. Muodot, valot ja varjot yhdistyvät vaikuttavasti valokuvaaja Kanerva Mantilan ja QTime-hiustaiteilijoidemme visiossa avata uusia näkökulmia perinteisten hiuskuvien rinnalle.

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

”SÄRÖ tuo uniikin lisän suomalaiseen hiuskuva-kulttuuriin. Se on taiteellinen ja korkealaatuinen kansainvälisyyttä unohtamatta. Tällaisia kuvia ei ole juuri ennen Suomessa tehty”, kertoo kokoelman hiusväreistä vastannut Top Hair Designer Anna Vuoristo.

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelmaq

SÄRÖ on nimensäkin mukaisesti särö perinteisessä hiuskatalogiryppäässä. Valokuvaaja Kanerva Mantila toteutti uudenlaista näkökulmaa kontrasteilla.

”SÄRÖn muotokieli kestää aikaa ja puhuttelee voimakkaasti dramatiikalla ja samalla herkkyydellä. Siinä on vastakohtia: orgaanista ja graafista, mustaa ja valkoista sekä liikettä ja jämäkkyyttä.”

 

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

Juuri kontrasteilla sekä valoilla ja varjoilla tuotiin esiin myös hiusten liikkuvuutta eli tuttua QTime-filosofiaa parhaimmillaan.

”Sitä ovat arjessa helposti asettuvat, mutta vaivattomasti iltamenoihin muunneltavat hiukset. Loistavat värit ja tekniset leikkaukset. Kokoelma on näyttöä osaamisestamme”, painottaa Top Hair Designer Sanni Wallen.

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

SÄRÖn avoimessa suunnittelussa ja toteuttamisessa parasta oli yhteistyö. Anna Vuoristolle se onkin onnistumisen salaisuus.

”Jokaisen osaajan omaa näkemystä, taitoja ja luovuutta tarvittiin. Porukallamme oli todella hyvä fiilis. Lopputulos on visuaalinen nautinto, josta olemme ylpeitä.”

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

QTime SÄRÖ hiuskokoelma

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.