joulukuu 26, 2017

Uudenvuodenaaton kampaukset osa 2

Vuosi 2017 jää mieleen 100 vuotiaan Suomen ja Qtimen juhlavuotena. Merkittävä vuosi kannattaa päättää tyylillä. Qtimen Kira ja Ronja tekivät neljä vuodenvaihteen kampausta, joista esittelemme kaksi tässä osassa. Herätys puolipitkien ja lyhyiden hiusten kampauskipinä!

QTime Hair Design uusivuosi

Maarit – puolipitkin hiusten yksinkertaistettu lainekampaus

Laineet voivat olla hyvin oikukkaita, jopa taitavalle kampaajalle. Siksi tämä kampaus ei välttämättä onnistu yhtä näppärästi kotona kuin edellisessä osassa esittelemämme uv-kampaukset. Näillä yksinkertaistetuilla ohjeilla voitte kuitenkin haastaa taitojanne, vaikka tyttöjen illassa.

Pese hiukset. Föönauksen alle suosittelemme napakkaa tuotetta kuten voimakasta muotovaahtoa. Kiharra hiusten etuosat vaakaosioissa suoraan alaspäin. Nosta kiharrettu osio aina heti ylös jäähtymään kiharanmuotoon ja kiinnitä klipsillä.

Kun kiharat ovat jäähtyneet, harjaa ne kevyesti auki ja muotoile varovasti laineeksi. Kiinnitä laine sen mutkien mukaan klipseillä, kunnes muoto on asettunut kunnolla ja pitää.

Kiharra myös hiusten takaosaa ja käännä kauniisti alaspäin. Viimeistele kampaus hiuslakalla ja kiiltosuihkeella.

Vinkki: raudalla kihartaminen ei aina toimi kaikille hiuksille. Monesti napakka kihara syntyy varmemmin rullilla.

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

Josefin – wetlooklaine

Tämä unelmakampaus toimii parhaiten juuri lyhyeen tukkaan, koska siinä on vähän massaa, jolloin muoto pitää.

Jos haluat kokeilla kampausta kotona, toimi näin:

Voit aloittaa pesemällä hiuksesi. Kuivaa kevyesti pyyhkeellä, mutta pidä mahdollisimman märkänä; se helpottaa muotoilua. Tee jakaus sivuun ja kampaa hiukset sleekisti päätä myöten. Muotoile lainetta toiselle puolelle kammalla ja sormilla muotoilutuotteen, esimerkiksi vahan, kanssa. Voit käyttää apuna myös pinnejä, joilla saat laineen mutkat kurvikkaiksi. Lisää jakauksen kohdalle ja hiusten etuosaan kevyesti glitteriä.

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

Maaritin hiukset ja molempien naisten meikit teki Ronja. Josefinin hiukset laittoi Kira. 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.