joulukuu 21, 2017

Uudenvuodenaaton kampaukset osa 1

Vuosi 2017 jäi mieleen 100-vuotiaan Suomen ja myös Qtimen juhlavuotena. Merkittävä vuosi kannattaa päättää tyylillä. QTimen Kira ja Ronja tekivät neljä vuodenvaihteen kampausta, joista esittelemme kaksi tässä osassa. Herätys pitkien ja puolipitkien hiusten kampauskipinä!

QTime Hair Design uusivuosi

Veera – boheemi lettipanta

Lettipantakampaus sopii parhaiten pitkiin hiuksiin. Tässä kampauksessa letti ei kulje perinteisesti otsalta kohti päälakea, vaan päinvastoin.

QTime Hair Design uusivuosi

Jos haluat kokeilla kampausta kotona, toimi näin:

Pese hiukset ja suihkuta föönauksen alle pitoa antavaa hiustuotetta. Kiiltoa saat esimerkiksi Sassoonin Diamond Polishilla. Kun hiukset ovat kuivat, suorista raudalla. Pörröisyyttä voit silotella kevyen lakan avulla.

Etene tekemällä keskipääjakaus. Ota sen kohdalta etusormen levyinen osio ja letitä se päälaelta otsaa kohti. Kun letti laskeutuu otsalle, kiinnitä se pienellä kumilenkillä. Jaa loppupätkä kahtia ja letitä molemmat osiot loppuun. Kiinnitä lettien päät hiusten alle pinneillä. Hiusten etuosat taas voit laskea korvien päältä ja kiinnittää niskaan. Katkaise kumilenkki otsalta ja lisää sen tilalle pieni hiuskoru.

Vinkki: hiusmallillemme Veeralle suora tukka toimii parhaiten, mutta halutessasi voit myös kihartaa hiuksiasi.

Meikissä glitter-rajaukset ovat täydelliset uuteenvuoteen! Sipaise huuliin kevyesti kiiltoa.

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

Ada – nyöritelty kiharakampaus

Adan kampaus on ideaali puolipitkiin hiuksiin, sillä päälaelta laskeutuvat kiharat putoilevat osittain otsalle. Kampaus toimii erittäin hyvin myös luonnonkiharaan.

QTime Hair Design uusivuosi

Jos haluat kokeilla kampausta kotona, toimi näin:

Pese hiukset. Föönauksen alle voit käyttää esimerkiksi suolasuihketta. Kun olet kuivannut hiuksesi, suihkuta tyveen kuivashampoota antamaan pitoa ja ryhtiä.

Jaa hiukset rennosti kahteen osaan, päälaen hiukset ja takaraivon hiukset korvasta korvaan jakauksella. Kiharra alaosan hiuksia ja nyörittele niitä pienin osioin ylös hiuspinneillä kiinnittäen (katso kuva alla). Tee sama etuosalle eli kiharra ja kiinnitä hiuksia otsalta päälaelle. Kiharra vielä latvat tarpeen mukaan ja asettele ne kauniisti. Loppusilaus hiuslakalla.  

Adan vadelmanpunaiset glitterhuulet ovat raikkaan meikin katseenvangitsija.

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

QTime Hair Design uusivuosi

Veeran ja Adan hiukset laittoi Kira, ja heidät meikkasi Ronja.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.