tammikuu 04, 2022

Usein kysytyt kysymykset osa 2

Etsiessäsi omaa luottokampaajaasi, mielessäsi on usein monia kysymyksiä. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja keränneet yhteen usein saamiamme kysymyksiä. Tässä niistä kuusi tärkeintä – vastauksineen tietysti!

Millainen kampaamo on Qtime?

Vastaus: Qtime tulee sanoista quality time, joka tarkoittaa laatuaikaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen ja hetken omaa aikaa arjen keskellä. Hiustenlaiton lomassa pääset nauttimaan hierovista pesupaikoista, kiireettömästä ajasta aikakauslehtien parissa sekä kattavasta kahvi- ja teevalikoimastamme. 

Qtime hairdesign kampaamo helsinki

Kuva: Henna Västi

Jaamme Qtimessa yhteisen työskentelyfilosofian, joka pohjautuu Vidal Sassoonin sopivuusajatteluun. Työskentelyfilosofiamme ottaa huomioon asiakkaan kokonaisuutena. Huomioimme tyylin ja persoonan, ihon sävyn, silmien värin ja pään ja kasvojen muodon valintoja tehdessämme. Näin löydetään sopivat ratkaisut korostamaan parhaita puoliasi. Sopivuusajattelu on suunniteltu helpottamaan elämääsi, sillä oikeat värivalinnat ja muotoon leikattu hius näyttävät hyvältä arjessa myös ilman suurempaa laittamista. 

Mitä erityisosaamista Qtimesta löytyy?

Vastaus: Jaettu työskentelyfilosofia mahdollistaa sen, että työmme jälki on laadukasta ja asiakkaallemme räätälöityä. Voit siis huoletta valita tiimistämme kenet tahansa kampaajaksesi.

Olemme sitoutuneet kouluttautumaan – jopa monta kertaa vuodessa. Tämän lisäksi jaamme osaamistamme tiimimme kesken. Pidempään alalla olleet pitävät säännöllisesti koulutuspäiviä uudemmille tulokkaille. Näin pysymme jokainen inspiroituneena! 

Jokaisella on kuitenkin tilaa ideoida, tehdä ja toteuttaa itseään jaetusta filosofiasta huolimatta. Meiltä löytyy osaamista hiusten lisäksi myös kampauksissa sekä meikeissä. Löydät liikkeestämme vaalennustaitajat sekä leikkaustaitonsa huippuunsa hioneet tekijät. Kiharoiden kanssa eniten työskentelevät jakavat jatkuvasti oppejaan niin asiakkaille kuin tiimillemmekin ja kokeneet ammattilaiset taitavat suuremmatkin muutostyöt.

Oli mielessäsi sitten millainen toive tahansa, voit kääntyä meidän puoleemme. Osaamme varmasti neuvoa sinulle oikean tekijän!

Kuulin, että olette erikoistuneet leikkauksiin ja olette taitavia niissä. Miten tämä näkyy parturointitöissä?

Vastaus: Sovellamme sopivuusajattelua myös parturointitöissä. Näin mahdollistamme sen, että emme luo vain trendikkäitä lopputuloksia, vaan leikkaukset ovat aina myös kantajilleen sopivia. Jokainen asiakkaamme on laadukkaan lopputuloksen arvoinen.

Meillä hiustenpesu kuuluu aina myös parturointitöihin. Pesu tuo esiin kasvusuunnat ja poistaa painaumat, jolloin hius laskeutuu oikeaan muotoonsa. Näin varmistamme onnistuneen hiustenleikkauksen ja sen, että hiusten laitto on helppoa ja nopeaa myös kotona. 

Miten yhdistätte trendit ja sopivuusajattelun?

Vastaus: Trendit ovat loistava työkalu, mutta ne eivät aina sovi asiakkaalle sellaisenaan. Siksi pyrimme luomaan jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyn lopputuloksen, jossa yhdistyvät niin tavoitellut trendit kuin sopivuusajattelukin. Saatammekin ehdottaa sinulle esimerkiksi uutta sävyä tai valon ja varjojen tuomista kasvoille toisenlaisella leikkauksella. Näin saamme tuotua esiin parhaat piirteesi ja saavutamme jopa paremman lopputuloksen kuin osasit kuvitellakaan!

Qtime hair design kampaamo helsinki

Kuva: Henna Västi

Miten saan tuotua luonnonkiharani esiin? 

Vastaus: Leikkaus ja toimivat tuotteet – tässä kaksi tärkeää asiaa, joilla kihara hius saadaan täyteen potentiaaliinsa.

Kiharaan hiukseen perehtynyt kampaaja osaa toteuttaa leikkauksen, jolla kiharaa saadaan nostettua esiin. Riippuen hiusten pituudesta ja kiharan koosta, leikkauksessa sovelletaan eri tekniikoita, jotta päästään parhaaseen lopputulokseen.

Kihara hius saattaa olla kosteutuksen, ravitsevuuden tai pidon tarpeessa. Meiltä löydät kotimaisen Natural Beauty Shopin kiharatuotteet, joihin sekä Qteam että moni asiakkaamme on tykästynyt. Leikkauksen yhteydessä tai tuoteostoksilla käydessäsi opastamme mielellämme kiharan hoidossa.

Miksi värimassa näyttää kulhossa eri sävyiseltä kuin lopputulos mitä tavoitellaan?

Vastaus: Kulhossa oleva värimassa saattaa olla täysin eri sävyinen mitä tavoiteltu lopputulos ja muuttaa sävyään vielä vaikutusajallakin. Värimassan pigmentit reagoivat hapetteen kanssa eri aikaan, jolloin massan väri saattaa erota paljonkin lopputuloksesta. Tämä täysin normaali värireaktio saattaa joskus ihmetyttää asiakkaitamme. Värimassan väristä huolimatta alta paljastuu kuitenkin aina tavoiteltu tulos – ei siis syytä huoleen!

 

Heräsikö lisää kysymyksiä?

Lue lisää Usein kysytyt kysymykset osa 1 – postauksestamme tai ota yhteyttä!

Qtime Hairdesign

044 777 0776

Malminkatu 20, 

Helsinki

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.