lokakuu 20, 2016

Unelmasta tuli oma yritys

”QTime on rakkaudella tehty ja rakkaudella kasvanut omaksi itsekseen.” Näin tiivistävät QTime Hairdesignin perustajat, Niina Mäki-Tuuri, Maria Hacklin ja Sanni Wallen. Joulukuussa 2011 he kävelivät Malminkadulla tyhjään liiketilaan haaveenaan toteuttaa unelma yhteisestä yrityksestä.

QTime kampaamo Helsinki

”Työskentelimme samassa työpaikassa ja kuultuamme yrityksen lopettavan, saimme vahvistusta haaveelle. Halusimme luoda paikan, jossa osaaminen on huippuluokkaa ja asiakas tuntee viettävänsä parasta laatuaikaa. Tärkeää oli jo alusta asti se, että meille on aina mukava tulla töihin ja asiakkaaksi”, Sanni kertoo.

Ensimmäinen vierailu Malminkadulla sai pyörät pyörimään. Tavoite liikkeestä, jonka henki on ”laatuaika” herätti lopulta idean myös yrityksen nimestä, QTime eli quality time. Lähes viisi vuotta myöhemmin QTimessa tehdään hommia samalla innostuksella.

”Inspiroidumme päivittäin toistemme työnjäljestä ja vaihdamme ajatuksia. Olemme motivoitunut porukka – haluamme oppia aina lisää myös toisiltamme. Olemmekin saaneet tänne tosi hienoja tyyppejä”, kertoo Niina.

QTime kampaamo Helsinki

Keväällä 2016 Maria, Niina ja Sanni summasivat taas sitä, mikä todella tekee QTimesta QTimen: huipputiimi, yhteinen linja työskennellä tarkasti ja täsmällisesti hiusten parissa, vahva tekninen osaaminen ja lähestymistapa, sopivuusajattelu ja jatkuva kouluttautuminen Suomessa ja ulkomailla. Maria painottaa tavoitetta, johon kaikki tämä tähtää:

”Asiakkaan onnistuneeseen kokemukseen meillä. Tehtävämme on tuoda ne parhaat puolesi esiin. Huomioimme muun muassa kasvojen muodon, silmien ja ihon värin, pyörteet ja kasvusuunnat sekä ennen kaikkea asiakkaan oman tyylin. Leikkaamme hiukset muotoon, jolloin ne ovat helpohoitoiset kotona.”

Yksi unelma, oma liike ja 16 kampaajaa. Miltä QTime-yrittäjänä oleminen on tuntunut?

”Meillä on ollut hauskaa! QTime on todella tärkeä ja opettavainen”, sanoo Maria.

”Ja olemme päässeet tekemään vaikka mitä päivittäisestä työstä tapahtumiin, messuihin ja koulutuksiin. On mukavaa touhuta erilaisten ihmisten kanssa ja tavata pävittäin uusia. Tosi siistiä!”, Niina lisää.

Entä tulevaisuudessa? Sanni vastaa kaikkien puolesta:

”Jatkamme tätä uteliasta kehittymistä panostaen QTime-laatuun. Tietysti aiomme pitää yhtä hauskaa myös jatkossa. Unelmia todella kannattaa tavoitella.”

Kuvat: Paula Kesäläinen

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.