elokuu 21, 2016

The Spot mukana Helsingin Taiteiden yössä

Taiteiden yö valloittaa taas Helsingin. Tänä vuonna myös The Spotin. Aloitamme illan joogan uudella tulokkaalla suuren suosion saavuttaneella Yin-joogalla.

Tavoitteenamme on lähestyä fyysisen ja henkisen terveyden tasapainoa. Laji keskittyy 2-5 minuutin meditatiivisiin venytyksiin. Lihasvoimaa ei juurikaan tarvita, joten tunti sopii kaikille. Parantavan äänen ja rauhallisen musiikin säestämänä Yin-tunnista saa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. 

Rentouduttuamme ilta jatkuu tukkatehtailulla, jossa saat mahdollisuuden leikata vaikka kaverisi hiukset QTime ammattilaisen opastamana. Samalla voit treenata tuoreimpia kihara- ja lettitekniikoita parhailla nikseillä. Illan kruunaa monipuoliset tarjoukset. 

Toivomme, että ilmoittaudut illanviettoon tapahtuman Facebook-sivulla tai osoitteeseen info@qtime.fi. Tapahtuma on sinulle ilmainen! Joogaan on hyvä pukeutua venyviin ja mukaviin vaatteisiin. Otathan mukaasi myös oman joogamattosi.

Lämpimästi tervetuloa viettämään iltaa kanssamme!

 

Yin-joogatunti klo 18.30-19.30 ja tukkatehtailu noin klo 19.30 alkaen.

The Spot osoitteessa Kansakoulukuja 3, 00100 Helsinki.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.