lokakuu 31, 2016

Terveisiä Lontoosta -hiusnäytös The Spotissa

Vuosi toisensa jälkeen Lontoo toimii suunnannäyttäjänä, kun lokakuussa järjestettävät Salon International -messut keräävät trendien janoiset hiusammattilaiset yhteen maailmalta. Oli kysymys mikä tahansa, Lontoo vastaa. Niin se teki tänäkin vuonna.

Nyt voit Lontoolaistua The Spotissa 17.11. klo 18.30-19.30, kun palaamme takaisin messuhumuun kooten yhteen parhaat palat hiusnäytöksessä The Spotin ja QTimen huippuvalmentajien, Veli-Pekka Syväojan ja Reijo Salimäen, vetäminä. 

Mukana näytöksessä TheSpot QTime -tiimi, Finone ja Grazette of Sweden.

Ilmainen tapahtuma sopii kaikille hiusmuodista kiinnostuneille. Ilmoittaudu 15.11. mennessä tapahtumasivulla Facebookissa tai sähköpostitse info@thespot.fiTervetuloa! 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.