lokakuu 24, 2017

Sinusta QTimen Brand Rep!

Etsimme aurinkoista, elämäänsä hymyssä suin elävää, ihanaa tyyppiä – QTime fania, jolle hiukset ovat persoonan ja tyylin jatke.

Meidän brändilähettiläänä saat upean tukan QTime-tiimin tekemänä säännöllisin väliajoin. Me taas saamme sinulta hienoja tukkakuvia ja -videoita hiuksistasi. Tulet näkymään QTimen Instassa, Facebookissa ja QBlogissa. Rohkeus ja kokeilunhalu ovat siis sinulle perusjuttuja.

Lähettiläskausi kestää joulukuun 2017 alusta huhtikuun 2018 loppuun. Huomaathan, että IG-tilisi on oltava julkinen.

Näin haet: laita meille viesti, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi + yhteystietosi. Liitä mukaan kuvasi ja linkki IG-tiliisi. Voit lähettää viestin meille sähköpostilla info@qtime.fi otsikolla ”QTime Brand Rep” tai vaikka WhatsAppilla numeroon 044 777 0776.

Haku päättyy 12.11. 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.