marraskuu 14, 2017

Seuraa ketä sun kampaaja seuraa!

Esikuvia, alan vaikuttajia, makeita tyyppejä, visionäärejä tai kivoja kuvia aiheesta kuin aiheesta. Inspiraatio voi olla lähtöisin mistä vain, vaikka Instagramista. Tässä QTime-kampaajiesi, Ninan, Annan, Lindan, Disan ja Minnan, suosikit!

Nina H.

Trevor Sorbie: @trevorsorbiesalon & YouTube TrevorSorbieTV

 

J A M I E: @jamiedoeshair17

 

Bleach: @bleachlondon & YouTube BleachLondon

 

Lisäksi Nina H. seuraa muun muassa: Traci Sakosits @tracisak_hair, M.U.A. Insider @muainsider, Glitternisti @glitternisti ja Ida Ekman @ida_elina.

Anna

Madeleine Murphy, @madeleine_allilon

Sini

Neea Kuurne: @neeakuurne

Linda L.

Infringe magazine: @infringemagazine

 

MJ DEZIEL, @mjdeziel

 

Kristof Krzysztof Pacura: @kristofpacura

 

Lisäksi Linda L. seuraa muun muassa: ANNA @succuvus, Katie Kelly @kayteeellen, Jess Barber-Cruz @jessbcruz, Slate Hair Education @slatehaireducation ja Kelsey Annaf Fitzpatrick @kelseyannaf.

Disa

Sammi Wang: @sammiiwang

 

Kimemily Pham, @kimwasabi

 

Jenny Strebe: @theconfessionsofahairstylist & YouTube JennyStrebe

 

Lisäksi Disa seuraa muun muassa: Elisa Yliketuri: @hairbyelisa ja Elisa Luomala: @hairbyelisajohanna.

Minna

Hybrid Education: @hybrideducation

 

Matthew Kazarian: @matthewkazarianism

 

Ben Ko, @hellobenjamin

 

Lisäksi Minna seuraa muun muassa: zgat @_zgat_, mm_zgat @mm_mario_mesaric ja Move_don @move_don.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.