maaliskuu 22, 2018

Senzi Education Qtimessa

“We don’t only shape hair, We shape Minds” on Senzin, Giammarco Amoroson luotsaaman huippubrändin filosofian ydin. Maaliskuussa 2018 Qtimessa järjestetyssä koulutuksessa visionääri ei ”opettanut”, vaan jakoi tietoa ja intohimoa.

QTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi Education

”Tukan tekemisen valaistuminen”, kuvailee Disa kokemustaan. Kolme päivää kestänyt, hiusten leikkaamisen teoriaa ja työskentelyosuuksia sisältänyt koulutus ei vain hionut tekniikkaa ja lisännyt leikkaamisen ymmärrystä, vaan puri suoraan asiakkaallekin välittyvään innostukseen ja haluun panostaa.

”En ole koskaan ymmärtänyt näin hyvin esimerkiksi sormien ja vartalon asennon merkitystä hiusten leikkaamisessa. Giammarco, josta huokui rauhaa ja tasapainoa, jakoi oman ajatusmaailmansa ja opasti. Sitä kautta ymmärsin ja onnistuin”, kertoo Emmi.

Nina taas totesi kouluttajan työskentelyn ja asenteen muistuttaneen siitä, miksi kyseessä on maailman paras ammatti.

”Saamme räätälöidä leikkauksia asiakkaan hiusten, kasvojen ja päänmuodon mukaan. Päästää luovuuden valloilleen. Se on parasta!”

QTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi Education

Kampaajan taitojen parantaminen jokaisen uniikkien piirteiden esiin tuomisessa onkin SENZI Educationin sydän. Itsevarmuus ja luovuus ovat työkaluista tärkeimpiä.

Kiralle ja Ronjalle jäi koulutuksesta osaava ja luottavainen olo. Leikkaamisen ymmärtäminen oli kaikista merkittävintä.

”Emme vain leikanneet hiuksia tietyllä tavalla, vaan opimme, miksi leikkaamme juuri niin.”

QTime Hair Design Senzi Education

Sanni nautti mahtavan porukan aidosta innostuksesta. Kaikki antoivat itsestään 100%.

”Sain valtavasti inspiraatiota! Hioin työasentoa koko kroppaa, käsiä ja jalkoja, myöten. Teknisessä leikkaamisessa on todella tarkkaa, miten liikun eri muotoja, kolmiota, neliötä tai ympyrää, tehdessä. Osaan myös huomioida entistä paremmin muotojen valintaan vaikuttavia tekijöitä kuten kallon muotoa.”

Lindalle koulutus oli kaiken järjestelyn arvoinen! Parasta oli huippuhyvä energia, tiimihenki ja kouluttaja, joka opasti sopivalla vakavuudella ollen kuitenkin samalla rento ja hauska.

”Opin ennen kaikkea sen, miten kallon muodot määrittelevät tekniikat, joita leikkauksessa käytetään. Voin tarjota asiakkaalleni taas enemmän.”

QTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi EducationQTime Hair Design Senzi Education

Yhdelle Qtimen uusimmista tiimiläisistä ja muiden tavoin sopivuusajattelua noudattavalle Disalle jäi koulutuksesta paljon käteen.

”Ajattelemme Qtimessa enemmän asiakkaan tyyliä ja hiusmallin sopivuutta kuin trendejä. Jotta pystymme tekemään tämän hyvin, on kehitettävä vanhaa ja ennen kaikkea opittava uutta. Koin koulutuksessa paljon ahaa-elämyksiä! Muodot, leikkauslinjat, niiden ero sekä porrastuksen ja kerrotuksen käyttö loksahtivat paikoilleen. Tällaista elämän kuuluu olla. Koulutuksen jälkeinen päivä tuntui uudelta alulta.”

4 faktaa: miksi kampaajani kouluttautuminen on tärkeää?

1. Mielenkiinto ja intohimo työhön kukoistaa: hiuksiisi panostetaan.

2. Taito ja työnlaatu ovat jatkuvassa nousukiidossa: saat parempaa tukkaa!

3. Sopivuusajattelu kehittyy: hiuksesi ovat kerta toisensa jälkeen toimivammat ja tyyliisi sopivat.

4. Pysyt halutessasi ajanhengessä kiinni: kuulet uusimmista mahdollisuuksista hiuksia ja hiustuotteita ajatellen.

 

Kuvat: Paula Kesäläinen

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.