elokuu 18, 2013

Selvitä sinua parhaiten pukevat värit!

Tiedätkö mitkä ovat sinun ihonsävyysi parhaiten sopivat värit?  Sanni ja Ninni tekevät nyt myös värianalyysejä likkeessämme. 

Miksi värianalyysi?

– parhaat värit juuri sinulle

– kasvoihisi sopiva hiusväri

– oikean väriset asusteet

– värien täydellinen yhteensopivuus

– oman tyylin löytäminen

– vaatekaapin sisältö toimivaksi

– säästöä hankinnoissa

 

Värianalyysi saa sinut näyttämään säteilevältä ja elinvoimaiselta!

Värianalyysin avulla saat sisäisen kauneutesi kukoistamaan ja oikeilla värisävyillä voit viestittää itsestäsi positiivisesti.

Värianalyysi antaa sinulle edullisen ”kasvojen kohotuksen”, oikeat sävyt korostavat kauniisti piirteitäsi, häivyttäen epäedukkaita.

Beauty Colors -värianalyysi sopii kaikille ja kaiken ikäisille, koska se perustuu ihon synnynnäiseen sävyyn, joka ei muutu ihon vanhenemisen yhteydessä.

Siksi Beauty Colors -värianalyysi tehdään vain kerran ja se antaa pysyvän lopputuloksen omaan värimaailmaan.Elä värikkäästi!

Analyysin hinta on 185€ ota yhteyttä : puh 0414345074

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.