lokakuu 16, 2017

Sassoonin Mondaine

Sassoon-filosofia on QTimen sydän. Yksi perustajistamme, Sanni, rakastui Sassoon-filosofian teknisyyteen jo varhain työskennellessään Sassoon-liikkeessä. Se oli merkittävä käännekohta, joka lopulta johti oman Sassoon-liikkeen, QTimen, perustamiseen. Täällä meidän jokaisen rinnassa sykkii Sassoonin perintö. 

Lontoosta Helsingissä uutta Salon AW17 Mondaine-kokoelmaa esittellyt Sassoon-tiimi, kertoi sen tärkeimmästä inspiraatiosta, aikansa kokeilevasta coutur-suunnittelun edelläkävijästä Cristóbal Balenciagasta. Hänessä oli paljon samaa, kuin Vidal Sassoonissa, joka vaikutti vahvasti hiusten leikkaamisen vallankumoukseen. Balenciaga taas leikkasi kankaita innovatiivisella tavalla uteliaisuutensa ajamana. Molemmat olivat oman aikansa modernisteja.

Rohkeat värit, graafiset muodot ja tasapaino ovat Mondaine-kokoelman selkeä linja. Balenciagan lisäksi Mondaine haluaa kunnioittaa muoti-ikoneita kuten Iris Apfelia ja Sue Kreitzmania, joiden pukeutumisessa yhdistyvät leikkisän sujuvasti coutur, vintage ja DIY eli ”do it yourself” -vaatteet. Muotivaikuttajien seuraajien onkin helppo nähdä heidät näissä uusissa kuvissa.

Sassoon Mondaine

Sassoon Mondaine

Sassoon Mondaine

Sassoon Mondaine

Sassoon Mondaine

Sassoon Mondaine

Lisää kuvia ja kertomuksia Mondainen luomisprosessista löydät Sassoon Academyn sivulta.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.