joulukuu 09, 2019

Qtimen joululahjavinkit

Lahjakortti

Ilahduta läheistäsi Qtimen omalla lahjakortilla. Voit tarjota kokonaisvaltaisen kampaamokäynnin tällä ihanalla joululahjalla. Hinnoista saat tietoa Qtimen nettisivujen kautta tai soittamalla suoraan liikkeen numeroon.

Sassoon -lahjapaketti

Sassoon lahjapaketti tarjoaa tänä vuonna reissaajan unelmaboksin. Jokainen paketti sisältää laadukkaan Illuminating hoitoaineen, -shampoon sekä Illuminating restore voiteen matkakokoisena. Mukana saat kuvan mukaisen meikkipussin.
Hinta 35€

Four Reasons Nature -lahjapaketti

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Four Reasons Nature tarjoaa tänä vuonna kahta erilaista vaihtoehtoa pukin konttiin:
Moisture ja Color.
Hinta 29,95€

Fusion -lahjapaketti

Fusion -hoitopaketti sisältää shampoon ja hoitoaineen. Fusion tuotteet suojaavat hiuksiasi kulumiselta, vahingoittumiselta ja katkeilulta. 
Hinta 29,95€

Numi -tee

Numi -teevalikoimassa on laajasti erilaisia makuja, joita tarjoamme myös palvelun yhteydessä. Teet ovat myynnissä liikeessämme ympäri vuoden ja ne sopivat mainiosti myös joululahjaksi.
Kappalehinta 5,90€
– chocolate pu-erh & golden chai 6,90€ –

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.