joulukuu 06, 2021

Qtimen joululahjavinkit 2021

Kaikki lahjahankinnat samalla kertaa Qtimesta! Näillä vinkeillä onnistut ilahduttamaan jokaista lahjansaajaa – oli kyseessä sitten lahja itselle tai läheiselle.

Qtime lahjakortti

Lahjakortti

Tehohoito, päähieronta ja hiuksillesi sopivat kotihoitotuotteet? Tarkka ja kantajalleen sopiva leikkaus? Tai ehkäpä värianalyysi ja täysi muodonmuutos? Lahjakortti on hyödyllinen lahja, jolle jokainen löytää takuuvarmasti mieleisen käyttötavan.

Lahjakortin voit ostaa paperisena paikan päältä tai sähköisesti tästä, jolloin kortti kilahtaa sähköpostiisi. Summan voit valita vapaasti. Lahjakortti on voimassa peräti vuoden. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortin tuotteisiin tai palveluihin hänelle sopivana ajankohtana.

Dark oil lahjapakkaus

Sebastian Dark Oil -lahjapakkaus

Tuotetrio, joka hemmottelee hiusten lisäksi myös hajuaistiasi – tämän sarjan syvä ja mausteinen tuoksu on kehuja kerännyt. Dark Oil-tuotteet silottavat hiusta ja tuovat kevyesti rakennetta muotoilutuotteen tavoin.

Lahjapakkaus sisältää shampoon, hoitoaineen ja Dark Oil-hiusöljyn.

59,90€

Seb man lahjapakkaus

Sebastian Man -lahjapakkaus

Loistava hyväntuoksuinen setti, joka sisältää The Multi-tasker -shampoon, jolla peset hiukset, vartalon ja parran, sekä The Groom -hius- ja partaöljyn, joka taas siloittaa, erottelee kiiltoa unohtamatta.

44,90€

Fusion lahjapakkaus

Wella Fusion -lahjapakkaus

Tämä suosittu shampoo- ja hoitoainepakkaus löytyy lahjavalikoimastamme myös tänä vuonna!

Fusion-tuotteet silottavat ja pehmentävät hiusta tuntuvasti sekä suojaavat katkeilulta. Kun kaipaat runsasta hoitavuutta, tämä lahjapakkaus on sinun valintasi! 

29,90€

Luxeoil lahjapakkaus

Wella SP LuxeOil -lahjapakkaus

Kiiltoa ja pehmeyttä hiusta latistamatta! Oivallinen lahjavalinta, jos hiuksesi kaipaavat öljypohjaista hoitavuutta sekä runsasta kiiltoa.

Tämä lahjapakkaus sisältää shampoon, hoitoaineen sekä monien rakastaman LuxeOil-hiusöljyn.

44,90€

k18 lahjapakkaus

K18Hair -lahjapakkaus

Tätä tuotetta löydät harvoin tähän hintaan! Tämä, ehkäpä vuoden suosituin tuote, eheyttää vaurioituneen hiusrakenteen jopa lähelle alkuperäistä tilaansa.

K18-tehohoitopaketti sisältää täysikokoisen sekä matkakokoisen tuotteen. 

69€

Numi tee Qtime

Numi-teet

Luomuteetä makua, laatua, eettisyyttä ja ekologisuutta arvostavalle. Runsaasta makuvalikoimasta löytyy uusi suosikki myös valikoivalle teenjuojalle.

Tarjoamme Numi-teetä liikkeessämme myös palvelun yhteydessä ja myymme sitä ympäri vuoden. Joululahjaideana se on erityisen ihana.

Hinta 5,90 €/paketti

Chocolate pu-erh & Golden chai -maut 6,90 €/paketti.

 

GHD-muotoiluraudat

Tältä maineikkaalta merkiltä löydät varmasti tarpeisiisi sopivan raudan.

Anna meidän auttaa sinua – näillä vinkeillä teet varmasti oikean valinnan!

Qhd platinum+

GHD Platinum +

Älymuotoilurauta, jonka sensorit lukevat hiustasi ja määrittelevät sille aina oikean, hiuksesi huomioivan lämpötilan.

Tällä raudalla saat kestäviä kiharrus- sekä suoristustuloksia.

285€

GHD rise Qtime

qtimehairdesign_ghd_rise_lämpöharja

GHD Rise –älylämpöharja

Tällä tuuheuttavalla lämpömuotoiluharjalla luot viimeistelyn, joka muistuttaa föönauksen tuomaa, kohotettua ja kiiltävää lopputulosta.

Sopii niin suora- kuin kiharahiuksisellekin.

195€

 

Piipahda ostoksille! Me opastamme sinua mielellämme lahjavalinnoissasi.

 

Malminkatu 20,

Helsinki

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.