joulukuu 08, 2020

Qtimen joululahjavinkit 2020

Toivo itsellesi tai osta lahjaksi. Qtimen joululahjavinkit toimivat joka tapauksessa. Lahjakortti, erilaiset tuotepakkaukset ja luomuteet. Siinä vasta alkua ideointiin.

qtime hair design lahjakortti

Lahjakortti

Mikä sen parempaa kuin hyödyllinen ja hemmotteleva joululahja, jolla voit myös tukea liikkeemme toimintaa.

Lahjakortin voit ostaa paperisena paikan päältä tai sähköisesti tästä, jolloin kortti kilahtaa sähköpostiisi. Summan voit valita vapaasti. Lahjakortti on voimassa peräti vuoden. Lahjansaaja voi siis käyttää sen rauhassa sopivana ajankohtana.

 

qtime hair design olaplex hair fix

Olaplex Holiday Hair Fix -lahjapakkaus

Olaplexin tyylikäs lahjapakkaus sisältää kotihoitotuotteiden parhaimmiston:

No. 3 Hair Perfector on hiuksia vahvistava tehohoito, joka ylläpitää kampaamossa tehtyä Olaplex-käsittelyä.

No. 4 Bond Maintenance Shampoo vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä hyvin kiiltävät. Viimeistele hemmottelu No. 5 Bond Maintenance Conditioner -hoitoaineella.

No.6 Bond Smoother on hiuksiin jätettävä korjaava muotoiluvoide, joka silottaa ja vähentää hiusten pörröisyyttä.

Hinta 89 €

 

qtime hair design fusion gift box

Wella Fusion -lahjapakkaus

Suosittu klassikko, joka pitää paikkansa osana joululahjavinkkejämme myös tänä vuonna. Pakkaus sisältää shampoon ja hoitoaineen. Fusion-tuotteet suojaavat hiuksiasi kulumiselta, vahingoittumiselta ja katkeilulta.

Hinta 29,90 €

 

qtime hair design sebastian man gift box

Sebastian Professional SEB MAN -lahjapakkaus

Loistava hyväntuoksuinen setti, joka sisältää The Multi-tasker -shampoon, jolla peset hiukset, vartalon ja parran, sekä The Groom -hius- ja partaöljyn, joka taas siloittaa, erottelee kiiltoa unohtamatta.

Hinta 44,90 €

 

qtime hair design numi tee

Numi-teet

Luomuteetä makua, laatua, eettisyyttä ja ekologisuutta arvostavalle. Runsaasta makuvalikoimasta löytyy uusi suosikki myös valikoivalle teenjuojalle.

Tarjoamme Numi-teetä liikkeessämme myös palvelun yhteydessä ja myymme sitä ympäri vuoden. Joululahjaideana se on erityisen ihana.

Hinta 5,90 €/paketti

Chocolate pu-erh & Golden chai -maut 6,90 €/paketti.

 

qtimehairdesign ghd platinum

GHD Platinum+ Styler ja Original Professional Styler

GHD:n maine ei ole tuulesta temmattu; merkki on ansioituneesti suoristusrautojen huippua. Laatu on taattu valinnastasi riippumatta.

Molemmat suoristusraudat sopivat erittäin hyvin erilaisten kampausten tekemiseen oli tavoitteesi suoristaa, tehdä laineita tai kiharoita. Hiukset liukuvat raudan alla vaivattomasti ja lopputulos on upean kiiltävä.

qtimehairdesign ghd original

Valintaasi helpottamaan:

– Original on tehty kahdesta osasta, joista toinen liikkuu. Platinum+ on tehty yhdestä osasta, jolloin muotoilu on hieman helpompaa.

– Originalissa on kahden vuoden takuu ja Platinum+ -raudassa sen sijaan kolmen vuoden takuu.

– Original lämpenee 30 sekunnissa ja Platinum+ taas 20 sekunnissa.

– Molemmat raudat lämpenevät 185 asteeseen. Originalissa on yksi sensori, joka pitää yllä lämpötilaa ja palauttaa sitä. Platinum+ on älyrauta, joka tarkistaa levyjen lämpötilan 250 kertaa sekunnissa. Se siis tunnistaa toimintanopeuden sekä hiusten paksuuden ja säätää lämpötilaa näiden mukaan. Tämä takaa oikean lämpötilan eri hiustyypeille.

Hinnat:

Original 179 € ja Platinum+ 285 €

 

qtimehairdesign ghd rise lämpöharjaqtimehairdesign ghd rise lämpöharja

GHD Rise Volumising hot brush -älylämpöharja

Volyymia ja kiiltoa nopeasti. Rise-älylämpöharja on ideaali tuote kihartamiseen, tyven kohottamiseen ja latvojen taivutukseen. Harjan pää sekä liikkuvat, pehmeät harjakset jäävät kylmiksi. Säästät siis käsiäsi ja työskentelykin on helppoa. Lisäksi Platinum+-lämpöteknologia ylläpitää oikeaa lämpötilaa.

Hinta 195 €

 

Rauhallista ja turvallista joulunaikaa!

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.