lokakuu 08, 2017

QTime100 Collection

Suomi 100 – siitä ajatus lähti. QTime100 Collection on Suomen ja myös QTimen 5-vuotisjuhlavuoden tunnelmin tehty hiuskuvakokoelma. Poimimme vuosikymmeniltä 1930-2010 ajanhenkeä parhaiten kuvaavat hiustyylit, sekä aavistelimme jo tulevaa 2020-lukua. 

Yksi kokoelmamme tärkeimmistä tavoitteista oli tuoda esiin QTimen esikuvan, Vidal Sassoonin, vaikutteet erityisesti 60- ja 70-luvuilla, jolloin elettiin hiusten leikkaamisen vallankumousta. Sassoonin tapa leikata hiuksia kasvusuuntia myötäillen muotoon, houkutteli naisia vaihtamaan viikoittaiset rullakampauskäynnit helppohoitoisuuteen.

Siitä tuli uuden ajan edistyksellisin trendi, joka on myös QTimen perusta. Tässä on QTime100 ja sen tekijät.

QTime Collection 1930

1930-luku: Emmi Ruusu & Juuso Heino.

Qtime_Collection 1940

1940-luku: Emmi Ruusu & Disa Kjellman.

Qtime_Collection 1950

1950-luku: Emmi Ruusu & Jola Tuomikoski.

Qtime_Collection 1960

1960-luku: Sanni Wallen & Juuso Heino.

Qtime_Collection 1970

1970-luku: Anna Vuoristo & Linda Lehto.

Qtime_Collection 1980

1980-luku: Minna Sojakka & Nina Helin.

Qtime_Collection 1990

1990-luku: Niina Mäki-Tuuri & Eddie.

Qtime_Collection 2000

2000-luku: Minna Sojakka & Linda Lehto.

Qtime_Collection 2010

2010-luku: Kira Hermonen & Ronja Tiittanen.

Qtime_Collection 2020

2020-luku: Disa Kjellman & Jola Tuomikoski.

Kuvat: Olga Poppius.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.