kesäkuu 14, 2018

Qtime-tiimin lempituotteet huolettomaan kesäviimeistelyyn

Kun Disa puristelee kiharoihinsa lakkaa, joka antaa muotoiltavaa pitoa, käyttää Juuso kesällä kevyttä vahaa. Ninni taas valitsee kuivashampoon. Koska tyylejä ja mieltymyksiä riittää, kokosimme listan suosikkituotteistamme huolettomaan kesäviimeistelyyn.

QTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiukset

Kiran hiukset värjäsi Sini ja leikkasi Nina. Hiustuotteet: EIMIn Sugarlift ja Grazette of Swedenin Crush Illusion Salt Water Spray.

Shine Define, Sebastian: pitoa ja muotoiltavuutta yhdessä pullossa. Kiiltopumppulakka, joka sopii erityisesti luonnonkiharan hiuksen rentoon viimeistelyyn. Suihkuta ja puristele.

Sugarlift, EIMI: rakennesuihke, joka antaa pitoa, tuuheutta ja kiiltoa. Sopii erityisen hyvin puolipitkille hiuksille.

Spray Shine, Sassoon: kuiva, kiiltoa ja ultrakevyttä pitoa antava kiiltosuihke, joka sopii hentoihin, mutta myös karheisiin hiuksiin.

Crush Illusion Salt Water Spray, Grazette of Sweden: kunnon surffi- tai renttulookin unelmatuote, joka antaa rakennetta. Sopii sekä suoraan että kiharaan hiukseen, niin naisille kuin miehille.

QTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiukset

Karoliinan hiukset leikkasi Edi ja värjäsi Ninni. Hiustuotteet: Grazette of Swedenin Crush Illusion Salt Water Spray ja Sebastianin Dynamic.

Matte Putty, Sebastian: mattapintainen vaha on toinen hyvä tuote sotkuiseen surffilookkiin. Huomaamaton, kevyt pito puolipitkään ja lyhyehköön tukkaan miehille ja naisille.

Curl Form, Sassoon: kosteuttaa ja hoitaa kiharaa. Jättää pehmeäksi, liikkuvaksi ja luonnollisennäköiseksi ilman karheutta.

Definitive Groom, Sassoon: puolipitkille ja pitkille hiuksille sopiva, perinteinen, erittäin kevyt muotoiluvoide. Sopii hyvin myös miesten sliipattuun viimeistelyyn.

Dynamic, Sebastian: kuivashampoo, jolla saat hentoihin hiuksiin ilmavuutta.

QTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiukset

Kiinni vai auki? Rannalle sopii molemmat! Vaihtelua puolipitkien hiusten viimeistelyyn saat rennolla, osittaisella ponnarilla ja huivilla. 

Kuvat: Kira ja Karoliina.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.