kesäkuu 08, 2017

QTime mukana muotikerhossa

”Voimaannuttava sekä itsetuntoa, keskenäistä kannustamista ja ihailua nostattava kokemus”, kuvailee Suomen Muotoiluseuran muotikerhon vetäjä Viivi Lehtonen kerholaisten kokemusta kevään loppuhuipennuksesta, valokuvauksesta ja muotinäytöksestä, joissa QTimekin oli mukana. 

Muotikerho QTime

Muotikerholaiset, 8-9-vuotiaat tytöt, ovat kolmen kuukauden aikana tutustuneet muotisuunnittelijan työhön, kuulleet erilaisia tarinoita muotisuunnittelijaksi tulemisesta ja suunnitelleet sekä toteuttaneet vaihe vaiheelta itselleen uniikin vaatteen Vimman kankaista.

”Yksi muotikerhon pääajatus on löytää oma persoonallinen tyyli. Inspiraatiota tytöt saivat muun muassa Vimman Marjut Rahkolalta sekä vierailulta Minna Parikan Universumissa. Pääsimme myös katsomaan Glorian muotikuvauksia, joissa stailisimme mallin”, Viivi Lehtonen kertoo.

QTimen Sanni Wallen innostui ideasta tehdä yhteistyötä muotikerhon kanssa. Tytöt kävivät QTimessa hiustenleikkuussa ennen valokuvausta.

”Ajatuksemme oli toteuttaa sopivuusajattelu edellä persoonallisempia leikkauksia kuin lapsilla on totuttu näkemään. Paksuihin hiuksiin leikkasimme liikkuvuutta ja keveyttä. Hennompiin taas graafisia linjoja. Lisäksi huomioimme leikkauksissa lapsille sopivan helppohoitoisuuden”, Sanni kertoo.

Muotikerho QTime

Muotikerho QTime

Studio Skaalalla, jossa valokuvaus ja muotinäytös järjestettiin, QTime-tiimin Jaana Lauronen, Emmi Ruusu, Ronja Tiittanen ja Kira Hermonen laittoivat tyttöjen hiukset ja meikit.

”Teimme tytöille heleät ja satumaiset meikit, joista ei puuttunut kimallusta. Lisäksi kiinnitimme hiuksiin värikkäitä irtotupsuja”, Jaana kertoo.

Viivi Lehtonen huomasi tyttöjen nousevan kampaajan ja meikkaajan käsittelystä kuin metrin pidempänä.

”Tytöt tykkäsivät valtavasti!”

Muotikerho QTime

Muotikerho QTime

Muotikerho QTime

Muotikuvaaja Olga Poppiukselle kuvaus oli ikimuistoinen kokemus. Tytöt pukivat ylleen luomuksensa, vetivät jalkoihinsa Minna Parikan kengät ja pääsivät loistamaan muotikuvissa.

”Halusin tuoda esiin jokaisen omaa persoonaa ja fiilistä laittamatta heitä tiettyyn muottiin. Tyttöjen ennakkoluulottomuus, rohkeus ja elämänilo tekivät kuvauksesta minullekin upean ja innostavan kokemuksen. Korvaamattoman hienoa olivat myös hiukset ja meikit, jotka viimeistelivät kokonaisuuden. Muotikuvat eivät ole muotikuvia ilman tätä panostusta”, Olga Poppius toteaa.

Muotikerho QTime

Muotikerho QTime

Viivi Lehtonen kertoo muotikerhon olleen menestys, joka on saa jatkoa.

”Suunnitelmissa on jatkaa muotikerhoa seuraavaksi Espoon modernin taiteen museon Emman kanssa.”

Kuvat: Olga Poppius

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.