lokakuu 18, 2016

QTime mukana I Love Me -messuilla

QTime – laatuaikaa, joka pitää sisällään rentoutumista ja hemmottelua, on meidän juttu! Siksi välitämme tätä ihanuutta myös I Love Me -messuilla 21.-23.10. messukeskuksessa. Tuleva viikonloppu on teeman mukaisesti meitä kaikkia nautiskelijoita varten, viikonloppu juuri minulle.

QTime-tiimi tekee messupisteellämme pikakampauksia, jotka toimivat hyvin perjantai- ja lauantai-illan menoissa. Joulua ajatellen voit samalla ostaa lahjakortteja alehinnoin. Hiustuotteiden messutarjouksetkin kannattaa hyödyntää. Tuotevalinnoissa voit kääntyä myös Finonen kampaamotukkulaisten puoleen. He tulevat esittelemään messuilla myös aivan uuden tavan värjätä hiuksia.

Messujen ajan voit aina kysyä ammattilaisiltamme mistä tahansa tukkahaasteesta tai vaikka pyytää vinkkejä uudesta hiusmallista. Mitä vain mieleesi tulee, autamme mielellämme.

Jos satut sopivasti olemaan jo kauneusalan ammattilainen tai tunnet kaverin, joka on samalla alalla ja etsii töitä, voit ohjautua tai ohjata hänet rekrypisteellemme. Etsimme nimittäin jatkuvasti uusia unelmien toteuttajia – Qtime-tiimiläisiä ja myös vuokralaisia.

Nähdään messupisteellä!

Vinkki: messupisteellämme pääset osallistumaan kilpailuun, jonka palkinto on nimenomaan päätäsi huimaava. Voit nimittäin voittaa kokonaisen vuoden kampaamokäynnit!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.