lokakuu 03, 2021

Qtime kampaajat – Kuinka valita oikea kampaaja eri tasojen väliltä?

Pohdituttaako kampaajan valinta? Ei huolta, me autamme. Jokainen Qtime-ammattilainen kouluttautuu tarkkaan työskentelyfilosofiaamme. Olemme kehittäneet eri tasot kuvaamaan, kampaajasi etenemistä koulutuspolullaan. Qblog avaa mitä eri tasot tarkoittavat ja auttaa sinua onnistuneessa kampaajavalinnassa.

Qtimen työskentelyfilosofia on kaiken tekemisemme perusta.

Tapamme työkennellä pohjautuu Vidal Sassoonin luomaan ideologiaan, jossa sopivuus ja toimivuus tulevat ennen kaikkea. Qtimen työskentelyfilosofia koostuu hiusten teknisen leikkauksen taitamisesta, sekä värjäämisestä. Kampaajamme kehittävät jatkuvasti myös asiakaspalvelutaitojaan. Asiakkaan tyylin, toiveiden ja mahdollisuuksien pohjalta Qtime-kampaajasi osaa tehdä oikeat ratkaisut. Näin päädytään sopivimpaan ja toimivimpaan lopputulokseen.

Työskentelyfilosofiamme ohjaa kampaajiamme ammattitaitonsa kehittämisessä. Jaettu koulutuspolku vahvistaa myös yhteenkuuluvuutta, sillä jaamme samat arvot tarkan työskentelyn suhteen. Meillä jokaisella kampaajalla on kuitenkin tilaa ideoida, tehdä ja toteuttaa itseään. Instagram-tililtämme voitkin huomata kuinka uniikki jokaisen työntekijämme jälki on. Kampaajiemme erilaisista tyyleistä huolimatta, yhteinen päämäärämme on luoda toimivia, tarkkoja ja kantajalleen sopivia lopputuloksia.

Qtime_kampaaja_Kiki_Junior_Hair_Designer2

Työskentelyfilosofiamme ja jatkuva kouluttautuminen inspiroi ja auttaa kampaajiamme hiomaan ammattitaitoaan yhä paremmaksi.

Mitä eri tasot tarkoittavat?

Jokainen Qtimen kampaaja on valmistunut alalle. Koulusta saadut opit täydentyvät ja ammattitaito kasvaa kouluttautuessa ja työskentelyfilosofiaamme perehtyessä. Tasot kertovat omasta kehityksestä ja filosofiamme sisäistämisestä. Meillä jokainen ammattilainen on tästä syystä luotettava valinta.

Trainee ja Junior Hair Designerit ovat kampaajia, jotka ovat koulutuspolkunsa alkutaipaleella. He ovat osoittautuneet taidokkaiksi tekijöiksi ja heillä on palava halu oppia ja kehittyä. Qtimella työskentely ja kehittyminen tapahtuu niin kouluttautumalla, tekemällä kuin oppimalla kollegoilta. 

Ensimmäisen tason kampaajilla on aina kokeneempia tukenaan, sillä olemme toistemme apuna aina konsultaatiovaiheesta viimeistelyyn asti. 

Qtime_kampaaja_Kiki_Junior_Hair_Designer

Junior Hair Designer Kiki on taiteellinen ja taitava tekijä, joka kuuntelee ja antaa asiakkaalle aina parhaansa.

Junior Hair Designerimme Maarit tiivistää loistavasti millaista yhteistyö kampaajiemme välillä Qtimella on. ”On ihanaa, kun voimme porukalla pohtia hiuksiin liittyviä haasteita. Meidän Junior-tason kampaajien mielipiteet ovat yhtä arvokkaita kuin kokeneempien kollegojen.”

Hair Designer on edennyt koulutuspolullaan jo varsin varmaan sekä itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus on kehittänyt osaamista ja kampaaja pystyy luontevasti soveltamaan eri tekniikoita sekä ehdottamaan uutta.

Advanced Hair Designerilla on monipuolinen osaaminen erilaisista, haastavammistakin töistä. Tällä tasolla työskentely on varmaa ja kampaaja hallitsee sopivuusajattelun hyödyntämisen asiakastyössä. Laajempi hiusymmärrys antaa myös valmiudet auttaa ja opastaa muita kampaajia.  

Qtime_kampaaja_Disa_Hair_DesignerAdvanced Hair Designer Disa on energinen ja idearikas ammattilainen, jolla on erinomainen taito käsitellä kiharaa hiusta. 

Top Hair Designer tasolle siirryttäessä kampaajan tekniset taidot ovat vahvat. Tämän tason kampaajien kyky hahmottaa kokonaisuuksia soveltuu erinomaisesti isompiin muutostöihin sekä vaativampiin leikkauksiin. Tällä tasolla asiakas- ja hiusymmärrys ovat pitkällä. Top-tason kampaajat myös ovat mukana kouluttamassa muiden tasojen kampaajia. Näin saamme jokainen hyödynnettyä kokeneimpien kampaajiemme oppeja.

Qtime_kampaajat_Kati

Olipa kyse taidokkaasta klassisesta lopputuloksesta tai rohkeasta muutoksesta, Top Hair Designer Katilta ei lopu ideat tai taito kesken.

Meillä ammatissa kehittyminen ei pääty koskaan. Tiimiämme yhdistää palava halu kehittyä ja se näkyy jatkuvassa kouluttautumisessa. Aloittelijoiden innovatiivisuus yhdistyy konkareiden vahvan osaamisen kanssa. Top Hair Designer Annan sanoin: ”Aloittelijat oppivat minulta ja minä opin heiltä. Se on ihanaa.”.

Vinkit kampaajavalintaan

Jaetun koulutuspolun ohella jokaisella kampaajallamme on omat uniikit vahvuutensa. Meiltä löytyy erikoisosaamista mm. kiharoihin, tiettyihin leikkausmalleihin ja väreihin sekä meikkeihin ja kampauksiin. Kurkistus sosiaalisen median kanaviimme ohjaa sinua kampaajavalinnassasi. 

Kampaajavalintaan saat apua myös ottamalla meihin yhteyttä. Etenkin isommat työt sekä muutostyöt vaativat usein konsultaation. Sen pohjalta osaamme neuvoa sinulle sopivan kampaajan ja työlle varataan myös oikea määrä aikaa. Etenkin Junior ja Trainee tason kampaajille hyvä varata hieman enemmän aikaa. 

Tasoja erottaa toisistaan myös hinnoittelu. Ensimmäisillä tasoilla työskentelevien hinnat ovat edullisemmat kuin kokeneempien kampaajiemme. Hinnastoon pääset tästä.

Qteam on aina apunasi ja valmiina neuvomaan kampaajavalinnassa.

Tervetuloa! 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.