huhtikuu 06, 2020

Qtime – inspiraatiotaulut

”Perjantai-illan drinkki voi olla maanantain mestariteos”, toteaa Kira. Puhumme värjäystyöstä, jota inspiroi hetki viikonlopun kynnyksellä. Niin värjäys- kuin leikkuutöidenkin taustalla voi olla mitä yllättävin inspiraatio.

Aivan kuten esikuvamme Vidal Sassoon, inspiroidumme mekin QTimessa ympäristöstämme: hiustenleikkaukset mukailevat alitajuntamme rekisteröiviä muotoja. Esimerkiksi pyöreä ikkuna voi innoittaa parasta leikkaamaani polkkaa.

Värjäystöissä luonto taas on mielen verraton, elävä materiaalipankki. Viipyivätpä ajatukset kesäillassa tai lumisessa maisemassa, mahdollistavat korkealuokkaiset värisarjat, mielikuvituksen ohella, sävyjen jäljittämisen hiuksiin.

Leikkausten ja värien inspiraatiot pohjautuvat meitä QTimen erilaisia persoonia yhdistävään samankaltaisuuteen – mielenmaisemaan. Sitä haluamme avata myös teille inspiraatiotaulujemme avulla.

Karkkia silmille

Pellavan tuntua

Kesäillan cocktail

Ilta-auringon lämpö

Talven viima

Cookie dough

Kylmää vaaleaa

Arkkitehtuurin inspiroimaa

Rakkaudella: Qtime

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.