toukokuu 01, 2022

Qtime Collection – Yksilö

Yksilö. Oma, ainutlaatuinen tyyli.

Tänä keväänä loimme hiuskuvakokoelman, joka matkaa työskentelytapojemme juurille. Nimittäin asiakkaan oman ainutlaatuisen tyylin tukemiseen sopivalla väri- ja leikkauskokonaisuudella. 

Me kutsumme tätä työskentelytapaa sopivuusajatteluksi ja se tarkoittaa jokaisen asiakkaamme uniikkien piirteiden ja tyylin huomioimista toimivinta kokonaisuutta suunniteltaessa.

Malliemme Tomin, Helenan, Lexin, Saden ja Oonan tyylit ovat harkittuja ja persoonallisia, mutta samalla heittäytyviä. He tietävät mitä tyyliltään haluavat, mutta ovat rohkeita kokeilemaan uutta aina tilaisuuden tullen. Qtimen ammattilaisen opastuksella malleille löydettiin omaan persoonallisen tyyliin parhaiten sopiva viimeistely. 

Qtime kokoelma yksilö malli Sade

Sade

Saden tyylin kulmakiviä ovat kierrätettävyys ja kestävät valinnat. Oman tyylin etsiminen ja sen löytäminen vaatii kokeiluja, mutta Sadelle on tärkeää tehdä ne kestävästi ja harkiten. Sama ajattelu pätee myös Saden hiuksiin. Kuiva, luonnonkihara hius vaatii toimivat tuotteet ja oikean leikkauksen. Tässä Sannin ja Disan apu tulee tarpeeseen. 

Hiuksiin luodaan lyhyempi, trendikäs malli, jota Saden on helppo muotoilla myös kotona. Leikkauksen lisäksi oikeat tuotevalinnat pitävät kuivuuteen taipuvan kiharan kosteutettuna ja elinvoimaisena. Loppusilauksena Jopo opastaa Sadea luomaan arkimeikin, jossa korostetaan huulia sekä poskipäitä.

Qtime kokoelma yksilö malli Helena

Helena

Helena on avoin, rohkea ja kokeilunhaluinen persoona ja tämä näkyy myös hänen pukeutumistyylissään. Hiuksensa Helena on luottanut jo pitkään Annan käsiin. Tuttu kampaaja tuntee hiuksesi, tyylisi sekä mieltymyksesi ja osaa tämän tiedon pohjalta luoda aina sinulle sopivimman kokonaisuuden.

Väriin otettiin vaikutteita Helenan tällä hetkellä suosimasta ysärihenkisestä pukeutumistyylistä ja leikkaus taas ilmentää Helenan vahvaa persoonallisuutta. Värivalinnat sekä erilaisiin muotoilutyyleihin taipuva leikkaus korostavat Helenan omaa rohkeaa tyyliä. 

Qtime kokoelma yksilö malli Lex

Lex

Lex on tyyliltään kokeilunhaluinen ja heittäytyvä. Sukupuolirooleja rikkova pukeutuminen tuo paljon erilaisia vaihtoehtoja Lexin tyyliin. Hän yhdisteleekin kokeilunhaluisesti kulloinkin miellyttäviä elementtejä tyyliinsä.

Lex antoi lähes vapaat kädet värjäyksen suhteen, mutta hiusten pituuden hän toivoi pysyvän pitkänä. Mallin toiveet huomioiden ja sopivuusajattelua hyödyntäen päädyttiin syvän intensiiviseen siniseen hiusväriin, jonka viileät sävyt korostavat silmien sävyä. Viileillä sävyillä tuodaan Lexin iholle myös tavoiteltua posliinimaista kalpeutta.

Qtime kokoelma yksilo malli Tomi

Tomi 

Tomin tyyliä kuvaa parhaiten sanat persoonallinen, rajojarikkova sekä leikkisä. Ronjan toteuttama mahonkinen polkkaleikkaus tukee Tomin omaa ainutlaatuista tyyliä. 

Qtime-ammattilainen osaa yhdistää eri tyylejä ja luoda asiakkaalleen sopivimman kokonaisuuden. Työskentelyssämme hyödynnettävä sopivuusajattelu ei siis missään tapauksessa ole rajoite vaan nimenomaan mahdollisuus yhdistellä erilaisia tyylejä ja luoda ainutlaatuisia lopputuloksia.

qtime kokoelma yksilö malli Oona

Oona 

Oonalle itsensä ilmaisu oman tyylin kautta on tärkeää. Hiukset ovat merkittävä osa kokonaisuutta ja siksi hän luottaa luovimmat hiuskokeilunsa ammattilaisen käsiin. Tällä tavoin yhdistyvät oma vahva tyyli, trendit ja hiusalan osaajan ammattitaito ja lopputuloksena on loppuunmietitty, kantajansa näköinen kokonaisuus.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.