kesäkuu 26, 2022

Qtime Collection – ANOMALY

ANOMALY

noun anom·​a·​ly |   ə-ˈnä-mə-lē

käännös: poikkeama, poikkeavuus totutusta, epäsäännöllisyys, epänormaalius

 

Ennakkoluulot seisovat todellisuuden tiellä. Ne ohittamalla voit nähdä ympärilläsi olevat sellaisina kuin he oikeasti ovat. Tätä on QTime Hair Design ANOMALY Collection.

Mitä ajatuksia kuvat herättävät sinussa? Kiinnittyykö katseesi värien iloitteluun vai löydätkö taustalta toisenlaisiakin merkityksiä?

Qtime hiuskokoelma anomaly

Who cares?

 

Qtime hiuskokoelma anomaly

What is sensitivity?

 

Qtime hiuskokoelma anomaly

Do you even love matcha?

 

Qtime hiuskokoelma anomaly

Who’s leaving?

 

Qtime hiuskokoelma anomaly

Where is the path?

 

Qtime hiuskokoelma anomaly

Are you lonely?

 

Qtime hiuskokoelma anomaly

What are you looking at?

 

Hiukset: QTiimi
Meikki: Jopo Simeon
Kuvat: Kanerva Mantila
Stailaus: Heidi Marika

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.