syyskuu 03, 2018

Qlub After Work 7.9. klo 17.00.

Qtimen uusi Qlub After Work on nyt täällä! Erilaisissa klubi-illoissamme voit rentoutua työpäivän jälkeen ja halutessasi osallistua workshop-osuuteen, jossa on vaihtuva teema.

After Work on kaikille avoin. Tarjoamme hyvää musiikkia dj:n soittamana, juomaa ja pientä syötävää. Sinä nautiskelet ja me hostaamme!

Ensimmäisen Qlubimme workshopissa opit viimeistelemään hiuksesi omin käsin tiimimme opastamana. Illan päätteeksi osaat esimerkiksi föönata hiuksesi oikealla tekniikalla ja hyödynnät sujuvasti erilaisia rautoja. 

Jos workshop-osuus kiinnostaa sinua:
Osallistumismaksu 20 €. Sitova ilmoittautuminen: karoliina@qtime.fi. Vahvistamme paikkasi sähköpostilla.

Jos tulet Qlubin after workille, etkä osallistu workshop-osuuteen, ei sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. 

Tervetuloa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.