marraskuu 01, 2018

Qlub After Work 23.11. klo 17.00 Qtimella

Qtimen toinen Qlub After Work on loistava tapa aloittaa viikonloppu tai valmistautua pikkujouluihin. 

Nauti yhdet tai kahdet kaikille avoimessa after workissa, jossa DJ Jopo Simeon pitää tunnelman korkealla. Drinkkien ohella tarjoamme myös pientä syötävää.

Jos workshop innostaa, voit valita opastusta meikkaamiseen, oman meikkipussin sisällöstä samalla oppien, tai toisena vaihtoehtona opetella hiuksiisi sopivia viimeistelytekniikoita. Osallistumismaksu on 20 €. Ilmoittautuminen 23.11. KLO 12.00 mennessä: karoliina@qtime.fi.

Qlub After Work, 23rd of November 5-7PM at Qtime. Free drinks & snacks, DJ Jopo Simeon, glam workshop if interested (20€, sign up in advance karoliina@qtime.fi.). In this workshop one can choose between learning more of great make up or hair finishing techniques.

Tervetuloa! Welcome!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.