huhtikuu 24, 2017

QBlogin hiusmuuttujaksi? Hair makeover cravings?

Kevät ja QBlog tarkoittaa vain yhtä asiaa: uuden kauden hiusmuuttujahakua!  Muuttujana saat QTime-tiimimme suunnitteleman ja toteuttaman uuden hiustyylin ja makuusi sopivan meikin täysin ilmaiseksi. Lopputulos tulee olemaan huikea, joten hae mukaan! 

Hae kevään muuttujaksi lähettämällä meille sähköpostia info@qtime.fi tai  QTimen Facebook-sivun kautta laittamalla meille viesti kuvalla ja yhteystiedoilla varustettuna. Kerro samalla lyhyesti, miksi muutos olisi sinulle hieno juttu. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Muistatko ensimmäisen QBlog muuttujamme Veeran? Katso muutoskuvat tästä.

 

Would you like to get a free hair makeover done by QTime team? QBlog is looking for a person who really needs a change and is craving new hair. Please send us an email, info@qtime.fi, or a message through Facebook and let us know why this change would mean a lot to you. 

Check out our first hair makeover pictures from QBlog.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.