toukokuu 02, 2017

Permiskiharat

Tuubitoppi, minihame, napapaita – 90-lukukin  voi tulla uudelleen muotiin! Hiuksissa se tarkoittaa muhkeaa kiharapehkoa, ponnaria hiusdonitsilla, pikkulettejä tai krepattua tukkaa. Yhden illan permiskiharat ovat nappivalinta. Tässä ohjeet permiskiharakampauksen tekemiseen lyhyisiin, puolipitkiin ja pitkiin hiuksiin.

QTime ysäritukka permiskiharat

Lyhyet tai puolipitkät hiukset

Tarvitset: hiuspuikon kihartamiseen, puuvillaisen hanskan sormien suojaksi, harjan, muotovaahtoa ja hiuslakkaa.

Erityisesti lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin puikko on kätevin välinevalinta. Aloita harjaamalla kuiviin hiuksiin muotovaahtoa. Laita sitten hanska käteen ja kierrä hiuksia kuuman puikon ympärille ohut hiussuortuva kerrallaan. Varo polttamasta päänahkaa kuumalla puikolla! Kun hiuksesi ovat kauttaaltaan korkkiruuvikiharassa, harjaa kiharat auki ja suihkuta niihin hiuslakkaa.

Vinkki: kun avaat kiharat, suihkuta hiusten tyveen kuivashampoota. 

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharat

Pitkät hiukset

Tarvitset: hiuspinnejä, muotovaahtoa ja hiuslakkaa.

Sormikiharat ovat pitkien hiusten permiskiharapehkon salaisuus. Harjaa hieman kosteisiin hiuksiin aluksi muotovaahtoa. Kierrä sitten pieni osa hiuksia kerrallaan sykeröön ja kiinnitä hiuspinneillä. Osan hiuksista voit myös kihartaa suoristusraudalla. Kun pääsi on täynnä pieniä sykeröitä, anna niiden muotoutua ja kuivua noin 1-2 tuntia. Hiustenkuvaajalla voit nopeuttaa kuivumisprosessia. Avaa sykeröt sormilla haroen ja suihkuttele väliin hiuslakkaa.

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharatq

QTime ysäritukka permiskiharat

QTime ysäritukka permiskiharat

Permiskiharat Kiran puolipitkiin hiuksiin teki Jaana. Kian pitkien hiusten kiharoista vastasi Kira

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.