lokakuu 11, 2021

Päivittyneet Qtimen turvallisuuskäytännöt

Näin me Qtimessa huomioimme koronavirustilanteen ja sen uusimmat tiedotteet:

-Huolehdimme hygieniasta tehostetusti, kuten tähänkin asti. Tämä tarkoittaa yleistä siisteyttä, kosketuspintojen, asiakaspaikkojen ja työvälineiden desinfiointia asiakkaiden välissä.

-Käsidesiä on tarjolla kassalla ja wc:ssä. Me pesemme ja desinfioimme käsiämme säännöllisesti ja usein työpäivän aikana.

-Työskentelemme vain terveinä ja pyydämme, ettet sinäkään tule liikkeeseemme sairaana.

-Noudatamme ja pyydämme asiakkaitamme noudattamaan karanteenimääräyksiä.

-Aloitamme jälleen kahvi- ja teetarjoilun.

-Turvavälisuosituksen poistuttua otamme käyttöön jokaisen asiakas- sekä pesupaikkamme. Pyrimme silti sijoittelemaan asiakkaat väljästi mahdollisuuksien mukaan.

-Seuraamme maskisuositusten muutoksia aktiivisesti. Henkilökuntamme jatkaa toistaiseksi maskien käyttöä. Asiakkaanamme voit käyttää maskia oman harkinnan mukaan.

-Tarjoamme hiljaisia aikoja asiakastilanteesta riippuen. Mikäli kaipaat hiljaisempaa aikaa olethan yhteydessä liikkeeseemme.

 

Aikojen siirtäminen onnistuu vaivattomasti, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

 

puh. 0447770776

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.