maaliskuu 02, 2017

Organic coloring by QTime

QTimessa tehdään nyt myös kasvivärjäyksiä. Jos olet herkistynyt tavallisille hiusväreille tai haluat muuten vain ekoilla, on laatuaika kasvivärien parissa juuri sinulle. QTimen kasvivärikouluttaja ja Top Hair Designer Ninni päätti opetella kasvivärjäystä muun muassa siksi, että voisi tuoda esiin ammattilaisten taidoilla toteutetun kasvivärjäyksen upeita tuloksia.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Reetan hiusten tyvi värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Wine Red. Latvaan levitettiin väritöntä hennaa eli cassiaa hoitamaan ja antamaan kiiltoa.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Hannan hiukset värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Wheat Blonde.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Janikan hiukset värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Strawberry Blonde.

QTime Kasvivärjäys

QTime Kasvivärjäys

Sallan hiukset värjättiin Radicon Color Me Organic -kasvivärin sävyllä Wine Red.

Hiusmallit meikkasi Linda ja Kira.

Kuvat: Paula Kesäläinen

Jos haluat varata aikasi kasvivärjäykseen QTimessa, voit varata sen puhelimitse +358 44 777 0776. Kasviväreillä värjäävät Ninni ja Linda.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.