huhtikuu 20, 2015

Oletko jo kuullut Olaplexistä?

Koko hius alan mullistanut keksintö Olaplex käsittely, pitää hiuksesi loisto kunnossa värikäsittelyn / vaalennuksen jäljiltä!  Sen voi sekoittaa minkä tahansa väri / vaalennus aineen sekaan tai tehdä erillisenä hoitokäsittelynä. Jos sinulla on ongelmana helposti katkeilevat, hauraat hiukset tai haaveilet radikaalista väri muutoksesta vaaleampaan suuntaan suosttelen tutustumaan!

MIKÄ ON OLAPL​EX?

Olaplex on väri, va​alennus tai rakennuskäsittelyjen yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – voit vaalennuttaa hiuksesi meillä entistä vaaleammaksi tai värjäyttää ne entistä dramaattisemmin.

MITEN SE ​TOIM​II?

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplexin täysin uusi, mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta työntämällä hapen pois rikkisiltojen välistä, antaen rikkisiltojen kiinnittyä luonnollisella tavalla. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

SOPIVUUS ERILAISIIN HIUSLAATUIHIN

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiuksesi hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. samoin Olaplex toimii loistavasti voimakkaasti käsitellyissä tai käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexiä voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanentti tuotteiden kanssa.

Olaplex tekee värjäystuloksista entistä upeampia. Olaplex on uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksistasi joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

UUSI INNOVAATIO HIUSTESI HYVÄKSI LÖYTYY NYT PALVELUVALIKOIMASTAMME!

SOITA JA KYSY LISÄÄ!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.