lokakuu 16, 2019

Olaplex – hiustesi hyvinvointiin

Sensaatiomainen, ainut laatuaan oleva tuote joka vahvistaa, suojaa ja korjaa hiuksiasi. Olaplex on hiusalan tämän vuosisadan yksi innovatiivisimmista hiushoitotuotteista, joka tekee sen mitä lupaa. Qblog sukeltaa Olaplexin vaikuttaviin tekijöihin ja kertoo, miksi sinunkin kannattaa harkita sen käyttöön ottoa. 

Qtime Hair Design - Qblog-Olaplex - hiustesi hyvinvointiin - Olaplex-hoitokäsittely kampaamossa

Mikä on Olaplex?

Olaplex on patentoitu hiusten hoitokäsittely sekä kotihoitotuotesarja. Sen ainutlaatuinen vaikuttava ainesosa on Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka korjaa ja suojaa hiuksissasi olevia rikkisiltasidoksia. 

Olaplex on ainoa hoitokäsittely maailmassa, joka todistetusti eheyttää rikkisillat esimerkiksi hiusten kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäysten, vaalennusten tai permanentin yhteydessä.  

Qtime Hair Design - Qblog -Olaplex-hiustesi hyvinvointiin -hiusten vaalennus

Annin hiukset ennen vaalennusta ja Olaplex-hoitokäsittelyä.

Miten Olaplex toimii?

Yksinkertaisuudessaan Olaplex hoidoilla tarkoitetaan hapettumisen estohoitoja.

Hiusten kemialliset käsittelyt, toistuva lämpö, altistuminen auringonvalolle sekä hiusmuotoilu hajottavat kuitukerroksessa olevia hiuksen rikkisiltoja ja vaikuttavat näin heikentäväsi hiusten kuntoon. Siltojen katkettua alkaa ketjureaktio, joka on peruuttamaton hiustesi hyvinvoinnille. Irrallisiksi jääneet rikit etsivät itselleen aktiivisesti ainepareja. Tällöin hiuksissasi oleva happi pääsee kiinnittymään rikkiin, josta seuraa hiuksen hapettuminen.

Olaplex tuotteiden vaikuttava ainesosa on ainoa, joka estää hapen kiinnittymisen rikkisidokseen, auttaa yhdistämään rikit toisiinsa ja hoitaa hiuksissa hajonneet sillat takasin yhteen sekä vahvistaa niitä.

Qtime Hair Design - Qblog-Olaplex - hiustesi hyvinvointiin - Olaplex-hoitokäsittely kampaamossa

Vaalennuksen ja Olaplex-hoitokäsittelyn jälkeen.

Olaplexin vaikutuksen kesto

Olaplex hoitokäsittelyn jälkeen päivittäiset rasitteet kuten harjaus, föönaus, suoristus, tupeeraus, hiusten pesu ja muotoilutuotteet avaavat jälleen rikkisiltasidoksia hiuksistasi. Halutessasi optimoida hiuksiesi parhaan kunnon sinun tulee ylläpitää niiden hyvinvointia kampaamokäyntisi jälkeenkin. 

Olaplexin kotihoitotuotteet ovat suunniteltu ylläpitämään hiustesi terveyttä ja ehkäisemään uusien rakennevaurioiden syntymistä kampaamokäyntiesi välillä. Tuotteet myös kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia sekä lisää kiiltoa hiuksiisi. Etenkin normaalisti kuivissa hiuksissa kannattaa käyttää hoitokäsittelyn lisäksi kotihoitotuotteita.

Olaplex_No.6.

Olaplex-tuotesarjassa on seitsemän eri tuotetta.

Olaplex-hoitokäsittely vai jokin toinen?

Suosittelemme Olaplexin käyttöä rankkojen käsittelyiden kuten vaalennusten yhteydessä ja rakennevaurioituneisiin hiuksiin.

Hiuksen rakenne vaikuttaa hoitomenetelmän valintaan. Hiusrakenteesi ollessa ehjä, mutta pintakerroksen vaurioituessa otetaan muut hoitomenetelmät käyttöön. Esimerkiksi usein ajatellaan luonnonkiharan olevan huonossa kunnossa, sen pörröisyyden, kuivuuden ja karkeuden takia. Todellisuudessa kihara saattaa kaivata vain tehokasta kosteutusta. 

Ollessasi epävarma omien hiustesi voinnista kysy rohkeasti kampaajaltasi neuvoa. Hän osaa kartoittaa hiustesi tilanteen sekä valita tarvittavan hoitovaihtoehdon niin, että vaurioituneista hiuksista saadaan taas upeat.

Qtime hair design kevät vaalennus

Advanced Hair Designer Disan hiusten hoitorutiineihin kuuluu Olaplex-hoito.

Fun Fact!

Olaplex ei tarkoita mitään. 

Olaplex-tuotesarjan yritysjohtaja Dean Cristal mietti nimeä uudelle tuotteelleen, kun hänen 14-vuotias tyttärensä halusi osallistua mietintään. Hetken kuluttua tytär huudahti löytäneensä täydellisen nimen. Olaplex, josta ei tule ainuttakaan Google-hakua, eikä se tarkoita yhtään mitään. 

 

Blogi kirjoitettu Olaplex-tuotesarjan Suomen Director of International Business Arto Välimäen haastettelua käyttäen. 

Tiesitkö, että voit voittaa Olaplex-hoitokäsittelyn jatkuvassa kuukausiarvonnastamme instagramin puolella?

1. Ota Qtimen IG-tili haltuun (@qtimehairdesign).

2. Qtime-käyntisi jälkeen ota kuva uusista hiuksistasi.

3. Julkaise hiuskuvasi Instgramiin ja huom! merkkaa (tägää) Qtime Hair Design kuvaasi.

4. Näin olet mukana Olaplex-kuukausiarvonnassa.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.