heinäkuu 17, 2018

Nina – värejä rakastava erilainen nuori

Kuppi kahvia ja peiton alta pilkottavat varpaat. Qtimen Top Hair Designerin Nina Helinin arjen suurin nautinto on pitkä ja rauhallinen aamu perheen kanssa kotona. Erilainen rytmi on osa intuitiivista elämäntapaa.

Qtime_Nina_Helin

Kuva: Olga Poppius

”Tykkään perheajasta. Siitä, että arjessa on tilaa levolle, mutta myös spontaanille tekemiselle. Aamuisin voimme olla vain kotona, käydä pitkällä koiralenkillä Hietsussa tai vaikka uimassa.”

Puoliltapäivin Nina vetää päälleen rakkaimman luottovaatteensa, isänsä vanhan farkkutakin, vie poikansa päiväkotiin ja suuntaa loppupäiväksi töihin. Kävelymatkalla Töölöstä Malminkadulle ehtii inspiroitua.

”Näen maailman väreinä. Luonnossa, esimerkiksi kukissa, voi olla sairaan makeita värejä. Toisaalta taas pelkkä musta seinä valoineen ja varjoineenkin inspiroi.”

Kun pastellivärit, fiftari- ja pin-up-tyyli tuovat elämään iloa, tekee töissä hiusten värjääminen onnelliseksi. Nina ryhtyy mielellään suuriin muutoksiin eikä pelkää kokeilla uusia väriyhdistelmiä.

”Yritän aina löytää asiakkaan salaisen toiveen, mitä hän ei välttämättä sano ääneen. Rohkaista. Ihaninta on nähdä kuinka paljon itsevarmuutta hyvällä tukalla voi saada aikaan. Monesti asiakas on lähtiessään kuin uusi ihminen. Siitä olen tosi kiitollinen.”

Qtimessa Ninan persoonallista ja rentoa olemusta kaivataan nopeasti, jos hän ei ole paikalla. Reilun ja luotettavan työkaverin huumori, ideat ja rohkeus liikkeessä on korvaamatonta.

Vasta 25-vuotias Top Hair Designer on tehnyt monen Qtimelaisen kanssa töitä jo 17-vuotiaasta asti. Juusoon, Siniin, Annaan, Sanniin ja Ninniin hän tutustui ensimmäisessä työpaikassaan Prof Helsingissä, missä toteutui aloittelevan kampaajan unelma: työskentely yhden alan huipun, Jari Laamasen, opissa.

”Etenin Profissa harjoittelijasta Salon Manageriksi. Opin siellä kaiken, mitä niin nuori kampaaja voi oppia. Pääsin myös ensimmäisille Lontoon hiusalan messuille. Siellä Sassoon-tiimin tapaaminen oli ikimuistoinen. Skoolasimme kuin olisi normipäivä. Se oli epätodellista ja ihmeellistä.”

Qtimesta on tullut vuosien varrella Ninalle kuin toinen perhe. Yhtenäinen ja intohimoinen sellainen.

”En voisi kuvitella työskenteleväni missään muualla. Täällä ihailen työkavereiden jatkuvaa intoa hiuksiin ja asiakaspalveluun.”

QTime Hair Design

Työpäivät jatkuvat usein pitkään iltaan. Juoksulenkki päivän päätteeksi on arjen pelastaja, toisaalta sitä on myös työporukan after work.

”Töiden jälkeen saatamme myös pitää kotona leffamaratonin tai lähteä pienelle road tripille. Viikonloppuisin vietämme usein aikaa Keravalla vanhemmillani tai käymme mummilla Järvenpäässä.”

Teininä Nina vietti muutaman kesän ja yhden talven Kanadassa tuttavaperheen luona. Yksi tulevaisuuden haave onkin palata Kanadaan. Tällä kertaa oman perheen kanssa.

”Aika ulkomailla avartaisi taas omaa, mutta myös lapsen maailmankatsomusta ja toisi vaihtelua elämään. Esimerkiksi pidempi koulutuspätkä ulkomailla olisi vielä joskus tosi hienoa.”

 

Henkilön NinjaHair (@ninja_hair_) jakama julkaisu

Ninan upeaa työnjälkeä voit seurata myös Instagramissa @ninja_hair ja @qtimehairdesign.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.