toukokuu 03, 2018

Maanläheisiä kampauksia

Romanttinen kihara, viimeisen päälle siloteltu ja tuotteistettu kampaus muuntautuu vähitellen kohti rennompaa tyyliä, jossa herätellään kampaajan kykyä improvisoida. Qtimen Kira ja Disa hakivat kevään kampauksissa vapautta ja metsän maanläheistä tunnelmaa.

Qtime kampaus kevät kesä

Margaritan kampaus

Kiran tekemän huolettoman ja freesin kampauksen juju on päälaelle tehty aaltoileva, näyttävä poninhäntä ja vihreät lehdet. Kampausta voi myös muunnella tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sivuponnarin voi nimittäin nostaa, vaikka nutturaksi. Mikä parasta, tämä kampaus näkyy myös edestä otetuissa kuvissa!

Qtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesä

Julian kampaus

Julian pitkät hiukset ja upea kasvojen muoto avasivat lukuisia mahdollisuuksia. Disa halusi hyödyntää pitkiä hiuksia piilottamatta niitä perinteisesti nutturaan. Solmitellen kulkevassa kampauksessa on pieniä yksityiskohtia kuten lettejä, vapaita pitkiä hiussuortuvia ja kreppauksia. Vihreät lehdet korostavat kauniisti yksityiskohtia.

Qtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesäQtime kampaus kevät kesä

Hiusmallit meikkasi Ronja.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.