huhtikuu 10, 2018

Luonnonkihara ruskeasta viileän vaaleaksi

Keväällä ajatukset vievät hiushaaveet tummasta kohti persikan ja roosan vivahteisten lasien läpi katsottuja vaaleita. Kun auringon lämpö tuntuu jo keholla, miksei sen valo hohtaisi hiuksissa.

Qtime hair design kevät vaalennus

Qtimen Disan mielihaluja on jo pitkään hallinnut ajatus viileästä vaaleasta. Pehmeän, korkkiruuvikiharan tummanruskea väri tekee olon kalpeaksi. Harva uskoisi, että afroamerikkalaisen isän myötä kauniin ruskean ihon saaneelle sopisi parhaiten kylmät, talviset sävyt. Vaikka oman luonnollisen hiusvärin sanotaan sopivan aina, korostaa vaalea Disan lämmintä ihonväriä ja saa siten olonkin mukavammaksi.

Muutos aloitetaan vaalentamalla edeten tummasta tyvestä latvaa kohti. Vaalennuksen aikana Olaplex suojaa, mutta pitää myös kiharan hiuksen kimmoisana.

Qtime hair design kevät vaalennus

Hiusten väri ennen Emmin tekemää hiusmuutosta.

Kun hiukset ovat vaalentuneet keltaiseen sävyyn, ne pestään ja sävytetään. Kellertävä pohja riittää alustaksi viileälle, heleälle vaalealle, mutta esimerkiksi puhdasta harmaata väriä tavoitellessa pohjan pitäisi olla täysin valkoinen.

Lopulta tulos on raikas, violettiin taittava vaalea. Violetilla vivahteella on hiuksissa tarkoituksensa; se taittaa pois lämpöä ja on raikkaampi, kuin esimerkiksi sininen häivähdys. Tällä viileällä sävyllä pysyvyys on lämmintä parempi, koska silmälle viileys näyttää ikään kuin tummemmalta.

Qtime hair design kevät vaalennusQtime hair design kevät vaalennusQtime hair design kevät vaalennus

Koska luonnonkihara on hyvin huokoista eli hiuslaatu on kuivempi, ei sävy välttämättä ole heti vaalennuksen ja ensimmäisen sävytyksen jälkeen tasainen. Se elää ja tasoittuu pikkuhiljaa.

Alla olevassa kuvassa, muutoksesta on kulunut viikko. Sen aikana Disa pesi hiuksensa kerran shampoolla ja huuhteli kahdesti käyttäen vain hoitoainetta. Vaalennettua, huokoista kiharaa voi pestä harvemmin, sillä vaalennettuna se imee talia hiuspohjasta.

Disalle väri on parhaimmillaan, kun hiuksissa näkyy pientä tyvikasvua. Se pehmentää ilmettä eivätkä tummat kulmakarvatkaan pistä enää silmään. Kokonaisuus istuu harmonisesti siis vasta jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Qtime hair design kevät vaalennus

Koska vaalennus on hiuksille aina rankka operaatio, pitää Disa hiusten kuntoa yllä muun muassa käyttämällä vähintään kerran viikossa Olaplexia hoitoaineen tapaan.

Värin pysyminen freesinä

1. Sävyttävä hoitoaine, joita löytyy esimerkiksi Grazettelta ja Wellalta.

2. Kampaamossa tehtävät suoravärjäykset ja kiiltosävykäsittely.

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.