lokakuu 06, 2016

Liian tuttu bad hair day

Oletko koskaan miettinyt, miksi hiuksesi eivät näytä yhtä hyvältä kotona laitettuna kuin kampaajalta lähtiessä? Bad hair day toisensa jälkeen. On sinulla lyhyet tai pitkät hiukset, blondit, tummat tai siltä väliltä, on salaisuus viimeistellyn ja onnistuneen lookin toistamiseen myös kotona nyt käsissäsi. Älä katsokaan syyttävästi peiliin, koska ratkaisu ongelmaan löytyy hyvästä kampaamosta.

Huono tukkapäivä

Leikataan kampaus!

Jos tunnistat ongelman, kiinnitä huomiosi kampaamoon, jossa tekninen osaaminen ja lähestymistapa sekä sopivuusajattelu ovat usein mainittuja perusperiaatteita. Kampaajan tekninen tapa leikata tukkaa tarkoittaa erittäin tarkkaa ja täsmällistä työtä, jossa hiukset leikataan muotoon. Siitä syntyykin sanonta kampauksen leikkaamisesta.

Hiusta leikataan sen luonnolliseen kasvusuuntaan huomioiden esimerkiksi pyörteet. Koska muoto ja toimivuus kulkevat aina käsikädessä, ovat muotoon leikatut hiukset helppohoitoiset. Ne asettuvat luonnostaan hyvin, sillä muoto säilyy ja kestää kasvua.

”Todellinen ammattilainen ymmärtää hiustesi rakennetta. Meillä muotoon leikkaaminen tarkoittaa myös pehmeitä, sensuelleja ja liikkuvia hiuksia, jotka ovat arjessa todella helpot”, kertoo QTimen Maria.

Kaiken ydin on sopivuus: kasvojen muodon, luuston rakenteen, silmien ja ihon värin sekä ennen kaikkea oman tyylin huomioiminen. Hiusten räätälöinti onkin taitolaji, jossa korostetaan parhaita puoliasi esimerkiksi poskipäitä tai vaikka pisamia.

Kevyt tuki riittää!

Et tarvitse kotiisi kymmeniä hiustuotepurkkeja, joten laske extra extra strong lakka ja tupeerauskampa käsistäsi. Kun hiukset on leikattu teknisesti intohimolla ja ammattitaidolla, riittää hiustenhoitotuotteissa kevyt tuki. Kysy kampaajalta tuotevalikoimasta ja valitse keveys.

”Usein hiuksiin käytetään liian voimakkaita aineita etenkin suuremman volyymin toivossa. Tulos voi kuitenkin olla päinvastainen. Muotoon leikattu näppärä tukka ei raskaita tuotteita kaipaa. Viimeistelyn on tarkoitus olla helppoa ja huoletonta myös kotona”, Maria lisää.

Osaava kampaaja näkee ja tuntee hiusten tarpeet niitä käsitellessään ja kiinnittää huomiota myös hiuspohjaan, joka on terveiden ja elinvoimaisten hiusten perusta. Muista myös se hiustuotteita pohtiessasi.

Jos hiusten laittaminen kotona tökkii usein, on vastaus siinä, ettet ole vielä löytänyt unelmiesi kampaajaa. Kokeile, vertaile ja kysele. Pidä vinkit mielessä ja voit pian deletoida hiushuolesi. Nauti toimivasta ja helposta tukasta, äläkä päästä uutta luottokampaajaa käsistäsi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.