maaliskuu 07, 2019

Kevään 2019 hiustrendit

Talven harmauden jäädessä taakse, kevään uutuudet heräävät henkiin. Lämpimät ja neutraalit värit, pienellä twistillä, ovatkin tämän kevään ykkösjuttuja, mutta mitkä ovat vuoden 2019 hiustrendit? Pyysimme alansa huippukouluttajia, Jari Laamasta ja Joni Justanderia kommentoimaan näkemyksiään tulevan kevään ja kesän uutuuksista.

Kevään hiustrendit 2019

”Kevään ja kesän 2019 trendeissä nähdään viimeistelemättömyyttä, mukavuutta, platinamaisuutta ja värikkyyttä, mutta ilman shokkivärejä.”, Joni Justander, Wellan kouluttaja ja SoMe Spoc, sekä NIOXIN Learning Expert, aloittaa luetteloinnin iloisesti.

Joni kuvainnollisti vuoden muodin olevan kuin Instagramin filtter 1977 – haetaan erityisesti puuterimaista vintagetunnelmaa.

L’oréalin kouluttaja Jari Laamanen näkee samoja elementtejä tulevassa muodissa, ”Kuusikymmenluku on osana kevätmuotia. Se on monelta osalta katsottuna boheemia ja tavoittelee rentoutta, huolittelemattomalla viimeistelyllään.”

Kevään hiustrendit 2019

Instragramissa vuoden 1977-filtteri kuvaa hyvin kevään ja kesän 2019 muodin värimaailmaa.

Kevään 2019 muotivärit

Rentoa vaikutelmaa lisääkin lempeä ja lämmin väri- ja sävymaailma. Nudemaisuus ja murretut kirkkaat sävyt, kuten punainen nahka, lämmin vihreä ja sinapinkeltainen, ovat ehdottomia trendivärejä.

Hiusväreissä nähdään tänä keväänä paljon beigen ja metallisen pronssin sävyjä – voimakkaista kylmän sävyistä, lämpimän hiekan ja helmiäissävyihin.

Trendeissä nousee jälleen liukuvärjäys ja root stretch- tyvi, jotka tuovat eettistä ja viimeistelemätöntä vivahdetta tukkaan.

Hiusmallit 2019

Koristeelliset pinnit ja hiushuivit antavat lisämaustetta luonnollisen värisiin hiuksiin.

Hiusmallit – lyhyttä ja pitkää

Luonnollisten ja pehmeiden värien lisäksi, malleissakin haetaan kestävyyttä ja luonnonmukaisuutta. Tämän vuoden trendinä molemmat kouluttajat näkevät pitkää ja lainehtivaa hiusta, koristeltuina pinneillä ja hiuskoristeilla.

Pitkän lisäksi, lyhyet klassiset mallit, kuten bob ja pixie jatkat taivaltaan muotimaailmassa. Jari uskoo David Bowie- tyylisen, ”lyhyet päältä, kauniisti ja pitkästi laskeutuva takaata” – mallin nousevan hiusmuodissa.

”Se on sopiva monelle ja vaatii sekä tarkkuutta, silmää ja teknisesti vaativaa leikkausta, joita Qtime tarjoaa.” Laamanen jatkaa, ”Ennen muotia, tärkeintä on hyvä ja ammattitaitoinen leikkaus ja väri.”.

Molempien mielestä, viimeistelyllä on suurin merkitys – pyörreharjalla kuivatut, ilmavat hiukset, nostavat esiin vintagemaisen loppusilaukset.  

Kevään hiustrendit 2019

Kevätmuoti 2019

Yksilöllisyys on IN

Nykyään trendit tulevat yhtä nopeasti kuin menevätkin. Jarin mielestä toimivaa kokonaisuutta on turha lähteä muuttamaan kokonaan.

”Vaikka hiusmalli olisi vuodelta 2002, ei sillä ole merkitystä, jos se toimii. Omaa tyyliään voi kuitenkin maustaa, esimerkiksi muodin värisävyillä.” 

Justanderin mielestä yksilöllisyys onkin tämän vuoden hittituote. Sosiaalisen median ansiosta, jokainen on oman elämänsä influencer eli vaikuttaja.

Hyvänä huomiona Laamanen muistuttaa vielä, että yksilöllisyys tulisi näkyä myös asiakas-kampaaja-suhteessa. Yhteisellä konsultaatiohetkellä on suurin merkitys siihen, että kampaaja näkee ja kuulee asiakkaan yksilölliset tarpeet. 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.