toukokuu 27, 2019

Kesän juhliin raikas meikki ja kampaus

Juhla-asun ja asusteiden kokonaisuutta korostaa meikki ja kampaus, mutta miten valitset oikeanlaiset koko päivän kestävään tilaisuuteen? Qtimen Trainee Hair Designer Maarit kertoo, miten saat helposti muutettua yleisilmettäsi meikin ja kampauksen avulla juhlapäivästä iltaan.

Parturi-kampaaja Maarit Trainee Hair Designer”Monet stressaavat turhaan juhlameikin- ja kampauksen kanssa.”, Maarit miettii aloittaessaan Silja Hölttän pohjameikkiä. ”Tärkeintä on rakentaa hyvä pohja niin meikkiin kuin kampaukseen. Vahvalle ja kantavalle pohjalle voi pienillä muutoksilla tehdä esimerkiksi päivämeikistä iltameikin.”

Maarit tekee Hölttälle raikkaan, mutta näyttävän meikin valmistujaisjuhliin. ”Siljan hiuksiin tulee vahva kihara, jotta se kestää koko päivän.”, Maarit kertoo pohjustaessaan kampausta.

Vahva ja hyvä kiharaParturi-kampaamo Helsinki Qtime - kampauksen viimeistely

Siljan valmistujaiskampaus mukailee kevään ja kesän hiusmuotia. 

Avonaisen, näyttävän, mutta yksinkertaisen kampauksen laineet alkavat muodostua, kun Maarit avaa kiharoita. Kampaus on kuin kevään hiusmallistosta, kauniit laineet laskeutuvat Hölttän olalle ja häikäisevä hymy sinetöi kokonaisuuden.

”Kampaukset ja meikit ovat ihania, mutta lopulta oma olemus, juhlapäivän tunnelma ja erityisesti kantajansa hymy tuovat viimeistelyn.” Maarit miettii ääneen asettaessaan valkolakkia Siljan kutreille.

Parturi-kampaamo Helsinki Qtime - juhlakampaus ja -meikkiParturi-kampaamo Helsinki Qtime - juhlakampaus ja -meikki

Yksinkertainen meikki ja kampaus luo raikkaan yleisilmeen.

Juhlia varten on kiva kokeilla jotain erilaista. Tähän saattaa olla hyvänä ratkaisuna muunneltava meikki ja kamppaus. ”Jos haluaa jotain uutta, muttei pysyvää, niin kampaus on silloin hyvä ratkaisu. Sen voi purkaa päivän päätteeksi, eikä asiakkaan tarvitse muuttaa nykyistä ilmettään.” Maarit rohkaisee.

Esimerkiksi Hölttän meikki ja kampaus vaihtuu iltaan sopivaksi pienillä muutoksilla. Maarit laittaa Höltälle tummempaa luomiväriä ja kimalletta silmiin. Hän lisää nuden punaista tummempaa huulipunaa, voimistaa varjostuksia sekä poskipunaa ja nostaa hiukset boheemille nutturalle.

Parturi-kampaamo Helsinki Qtime - juhlakampaus ja -meikki

Muista konsultoida meikkaajasi kanssa myös huulipunastasi. 

”Siljan kampauksen saisi helposti letillekin iltaa ajatellen. Jos tuntuu, että avonainen kampaus on iltajuhlinnan tiellä, niin korkea poninhäntä tai letitetyt hiukset ovat hyvät juhlien jatkoille. ”, Maarit vinkkaa.

Parturi-kampaamo Helsinki Qtime - juhlakampaus ja -meikkiParturi-kampaamo Helsinki Qtime - juhlakampaus ja -meikkiKoko päivän kestävään meikkiin Maarit lisää myös muutaman käytännön vinkin:

1. Konsultoi meikkaajasi kanssa haluatko tehdä muutoksia meikkiisi päivän aikana. Näin saat pohjameikin, johon sinun on helpompaa lisätä esimerkiksi kimalletta tai varjostusta.

2. Jotta huultesi sävy pysyy koko päivän ajan samana, konsultoi huulipunasta meikkaajasi kanssa. Voit tuoda oman huulipunasi meikkaajalle. Iltaan pyyhi päivän aikana käyttämäsi huulipuna pois ja lisää tummempi sävy.

3. Jos päivän aikana taputtele ylimääräinen kiilto kasvoistasi talouspaperilla ennen puuterin lisäämistä. Pelkkä lisäys paksuntaa meikkipohjaa.

4. Maaritin viimeinen ja tärkein vinkki on, että pidä hauskaa juhlapäivänäsi. Se on ainutlaatuinen hetki, jonka tulet muistamaan koko loppuelämäsi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.