maaliskuu 16, 2021

Kasvua kestävä leikkaus ja väri

Jos sinulla on tarve pidentää kampaamokäyntiväliä, voimme miettiä konsultaation yhteydessä vaihtoehtoja, niin leikkauksissa kuin värjäyksissäkin, jotta hiustyylisi kestää aikaa hieman paremmin. 

qtimehairdesign kampaamo

Leikkaukset:

Yksi Sassoon-leikkausfilosofian kulmakivistä on hiusmallin istuvuus, johon kuuluu kasvun keston huomioiminen. Emme siis keksi pyörää uudestaan. Kyse on jälleen kerran kokonaisvaltaisesta sopivuudesta – arkielämäsi helpottamisesta. Ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Toiset hiusmallit kestävät kasvua paremmin kuin toiset. Klassinen leikkaus, kuten esimerkiksi ehytlinjainen bob, on hyvä esimerkki. Toisinaan taas hiusrajojen jättäminen hieman pehmeämmäksi on paras ratkaisu. Tähän vaikuttaa moni asia, muun muassa hiuslaatu.

Värjäykset:

Värjäyksissä pitkäkestoisuuden ydin on luonnollinen hiusvärisi. Sen tummuutta ei voi dramaattisesti ylittää. Sen sijaan voimme vaalentaa yleisilmettä esimerkiksi erilaisilla raidoitustekniikoilla. Raidoittamisen etu on pehmeä kasvuraja, jolloin tyvikasvu on armollisempi.

Myös liukuvärjäys on hyvä vaihtoehto, kun tyven tummuus määritellään luonnollisen hiusvärin mukaan ja latvaa esimerkiksi kirkastetaan.

Muistathan, että voit vaikuttaa värin hehkuun myös kotona suoraväriä sisältävillä kotihoitotuotteilla, esimerkiksi erilaisilla shampoilla, hoitoaineilla tai tehohoidoilla.

 

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että tietyt värit edellyttävät tiheämpiä kampaamokäyntejä. Esimerkiksi blondauksissa tyveä on hyvä värjätä sopivin väliajoin, jotta väri pysyy kauniina.

 

Olemme täällä sinua varten, joten älä epäröi kysyä meiltä neuvoa.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.