maaliskuu 02, 2017

Kasvivärjäämisen vaiheet 1-5

Miten kasviväreillä värjätään? QBlog seurasi QTimen kasviväripäivää vaihe vaiheelta. Päivän kasviväri: ensimmäinen 100% luomusertifioitu kasvipohjainen hiusväri Radicon Color Me Organic.

Näin se tapahtuu: kasviväreillä värjäämisen vaiheet 1-5

1. Savipuhdistus: savijauhetta, vettä ja shampoota sekoitettuna keskenään. Koska kasviväri tarttuu hiuksen pintaan, jonka on oltava täysin puhdas ennen värjäämistä, on savipuhdistus tehokas ja luonnonmukainen tapa poistaa epäpuhtaudet.

Kasviväri savipuhdistus

Kasviväri savipuhdistus

2. Hiusten huolellinen harjaus: savipuhdistuksen jälkeen hiuksiin ei laiteta hoitoainetta, joten ne voivat olla hieman takkuiset. Hiukset harjataan huolellisesti, jotta väri voidaan levittää nopeasti. Kasviväri levitetään märkiin hiuksiin.

Kasviväri

3. Värin levitys: kasviväri on jauhetta, joka sekoitetaan kuumaan veteen. Se levitetään hiuksiin nopeasti; sillä lämpö auttaa värin tekeytymisessä.

Kasviväri

4. Värin suojaaminen ja tekeytyminen: kun väri on levitetty, laitetaan hiusten ja värin suojaksi esimerkiksi biopussi tai paperipussi, jolloin väri saa happea tekeytyessään. Pussin päälle tehdään turbaani kuumassa vedessä kostutetusta pyyhkeestä ja lopuksi vielä kuivasta pyyhkeestä. Näin lämpö pysyy hiuksissa koko tunnin vaikutusajan.

Kasviväri

5. Huuhtelu: vaikutusajan jälkeen väri huuhdellaan pois. Hiukset voi myös halutessaan pestä samalla shampoolla ja hoitoaineella. Myös esimerkiksi manteliöljy on hyvä lisä hoitamaan ja kiillottamaan kasvivärjättyjä hiuksia.

Kasviväri

Kasviväri

Nyt voit varata aikasi kasvivärjäykseen QTimessa. Kasviväreillä värjäävät Ninni ja Linda.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.