elokuu 31, 2021

K18-hoito – Hiusrakennetta pysyvästi uudistava käsittely

Rakennevauriot ovat yksi hiusalan pitkäaikaisimmista haasteista. Vauriot voivat näkyä kuivuutena, sameana sekä nopeasti poishuuhtoutuvana värinä ja jopa hiusten katkeiluna. Moni tehohoito kosteuttaa, ravitsee ja silottaa, mutta ei kykene korjaamaan vaurioitunutta rakennetta. Tähän ongelmaan tarjoaa ratkaisun K18-hoito, joka lupaa eheyttää hiuksen rakenteen jopa lähelle alkuperäistä tilaansa.

K18 hoito Qtime kampaamo

Mitä K18-hoito tekee hiuksessa?

Hiuksen rakennusaine, keratiini, muodostuu mikroskooppisista keratiinisäikeistä, jotka mekaanisen ja kemiallisen käsittelyn seurauksena joutuvat koetukselle ja hiljalleen katkeavat. Hoidon vaikuttava aine, laboratorionimeltään K18peptidi, läpäisee hiuksen kuitukerroksen ja jälleenrakentaa keratiinirakenteen.

k18 hoito ennen kuvatJulian hiukset ennen K18-hoitoa ja vaalennusta.

Korjattu keratiinirakenne saa hiuksen tuntumaan vahvemmalta, elinvoimaisemmalta ja kiiltävämmältä. Eheä hiusrakenne pitää värin paremmin sisällään ja haalistuminen tapahtuu hitaammin. Julia ja monet muut asiakkaamme ovat kertoneet hiusten tuntuvan jopa paksummilta rakenteen vahvistuttua. 

K18 hoito jälkeen kuvatJulian hiukset K18-hoidon ja vaalennuksen jälkeen. 

K18-hoito kampaajalla ja kotona

K18-hoidon erikoisuus on sen yhtenevät kampaamo- ja kotihoitotuotteet – voit siis jatkaa rutiinia kotona tai toteuttaa hoidon ilman edeltävää kampaamokäsittelyä.

Kampaamossa tehtävä hoito toimii hiusta suojaavana ja korjaavana hoitona esimerkiksi leikkauksen, värjäyksen, vaalennuksen ja permanentin ohessa. Näin ei ainoastaan korjata vaurioita, vaan ennaltaehkäistään niiden syntymistä.

K18-hoitokäsittely korjaa hiusta ensimmäisestä käsittelystä lähtien. Parhaan tehon saavuttamiseksi suosittelemme K18-kotihoidon säännöllistä käyttöä. Hoidon jälkeen tuote ei peseydy hiuksesta pois, mutta se on hyvä tehdä uudelleen tietyin väliajoin, sillä hius on altis uusille vaurioille. 

K18 hoito kotonaMaarit opastaa minkä verran tuotetta on hyvä käyttää Julian puolipitkiin hiuksiin.

K18-hoitoainetta suositellaan käytettävän ensimmäisen 3–4 pesun yhteydessä ja sen jälkeen 3–4 pesun välein. Kotihoito on suunniteltu helpottamaan hiustenhoitorutiiniasi. Hiusten pesun jälkeen perinteinen hoitoaine korvataan K18-hoitoaineella, eikä sitä tarvitse enää huuhdella pois. Tuotteen annetaan vaikuttaa neljä minuuttia ennen muiden tuotteiden käyttöä tai föönauksen aloittamista. Rakennetta korjaavien tuotteiden rinnalla on tärkeää käyttää myös tuotteita, jotka huolehtivat hiuksen kosteutuksesta. 

K18 hoito jälkeen kuvat

Julian hiukset K18-hoidon ja vaalennuksen jälkeen. Hiukset ovat saaneet kiillon ja elinvoimaisen rakenteensa takaisin.

Luota Qtime ammattilaiseen – palautetaan yhdessä hiusrakenteesi parhaaseen mahdolliseen tilaan. K18-hoito- ja vaalennuskokonaisuuden suunnitteli ja toteutti Maarit.

Juttu toisesta hoitokäsittelystämme, Olaplex-hoidosta, löytyy täältä.

Varaa aika K18-hoitoon tästä.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.