huhtikuu 04, 2017

Hiusväri hehkuvana pidempään

Pinkki, blondi, ruskea tai punainen. Hiusten väristäsi riippumatta kannattaa laatukampaamon arvokkaasta värjäyskeikasta ottaa kaikki irti hiusväristä huolehtimalla. Etenkin kevään ja kesän, hiusväriä eniten kuluttavien vuodenaikojen, kynnyksellä on hyvä käydä läpi keinot, joilla tuoreen hiusvärisi hehku säilyy pidempään.

Aloita perusasioista

Hiusten pesuväli

Hiusten peseminen haalistaa väriä, joten pyri pidentämään hiustesi pesuväliä. Päivittäinen pesu ei tee hyvää myöskään hiuspohjalle, joka on herkkä kuivumaan.

Shampoo ja hoitoaine

Valitse värjätyille hiuksille sopivat tuotteet. Esimerkiksi Sassoon Illuminating Clean on hyvä väriä ylläpitävä shampoo. Muista kuitenkin huomioida tuotteiden valinnassa aina se tärkein eli hiuspohjasi. Hilseilevällekin päänahalle löytyy hiusväriä ylläpitävä shampoo ja hoitoaine.

Kuivashampoo on pastellien ystävä

Kuivashampoolla voit pidentää hiustesi pesuväliä. Käytä sitä silloin tällöin. Kuivashampoo on erityisen hyvä vaihtoehto pastellien sävyisille hiuksille.

 

Tehosta hiusvärin huoltoa täsmäkeinoin

Maskit

Väripigmenttiä sisältävät maskit eli muun muassa shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot ovat erittäin hyviä värin hehkua säilyttäviä tuotteita. Valitse tuote, joka on mahdollismman lähellä hiusvärisi sävyä. Voit testata esimerkiksi KC Professionals Color mask -tuotteiden shampoota ja tehohoitoa.

Suoravärit

Myös suoraväreillä voit pidentää värisi hohtoa helposti kotona. Värivaihtoehtoja riittää aina kirkkaista ja pastellisista liiloista ja vihreistä tummiin ruskeisiin. Valinnan varaa riittää. Jos haluat käyttää suoraväriä säästeliäästi, sekoita sitä aina tippa hoitoaineen joukkoon.

 

Peachy Coral makes us weak at the knees #crazycolor

Henkilön Crazy Color official (@crazycolorltd) jakama julkaisu

17. 05ta 2016 klo 10.36 PDT

Muista suojautua hiusvärisi kuluttajilta

Suojaa hiukset porottavalta auringolta

Vaaleisiin sävyihin auringon raidat voivatkin sopia mutta kylmiin tummin väreihin eivät. Käytä siis hattua tai huivia kesän porottavimpina päivinä.

Uimahattu

Uimahallin veden kloorilla on hiusväriä haalistava vaikutus. Kannattaakin vetää päähän uimahattu ja hiusvärisi kiittää. 

Ohjeita hiusvärin hehkun säilyttämiseen antoivat QTimen Ninni, Sanni ja Anna.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.