helmikuu 27, 2018

Hiusmuutos – vaativa luonnonkihara

”Nyt ei lähdetä himmailemaan luonnonkiharan kanssa, vaan otetaan kaikki potentiaali esiin”, toteaa Qtimen seuraavan hiusmuuttujan kiharoihin sormensa upottava Sanni. Meri, 36, pysäytetään yleensä kerran viikossa kaupassa tai liikennevaloissa. Ihmetyksen aihe on vitivalkoinen iho, siniset silmät ja säkkärät hiukset.

Qtime hair design hiusmuutos

”Olen aina toivonut jonkinlaista hiusmallia, mutta monet kampaajat ovat sanoneet, ettei se ole mahdollista ja kehottaneet saksimaan hiuksia itse kotona. En ole käynyt kampaajalla enää vuosiin.”

Meri pitää hiuksiaan usein kiinni, etenkin kotona lasten kanssa puuhaillessa, mutta suoristelee niitä toisinaan viikonloppuisin. Tumman ruskeaksi tai mustaksi hiuksia on värjätty jo 20 vuoden ajan.

”Haaveilen jonkinlaisesta muodosta roikkuvan kiharan sijaan ja väriltään vähän vaaleammasta tukasta, joka sopisi minulle paremmin kuin musta. Olisi myös kiva värjätä tyveä hieman harvemmin.”

Sanni näkee Merin hiusten ongelmakohdat. Tasamittainen pitkä kihara painuu niskaan. Efekti on lättänä. Raskas kihara myös suoristuu eikä pidä muotoaan.

”Hiusvärinä musta on Merille liian jyrkkä. Se vie värin kasvoilta. Eivätkä upeat siniset silmätkään pääse oikeuksiinsa.”

Pitkään Helsingissä asuneen, mutta alun perin Pohjanmaalta muuttaneen Merin tyyli on ottanut vaikutteita lempiharrastuksesta. Metallimusiikkia kuuntelevan ja keikoilla aktiivisesti käyvän kaapista löytyy lähinnä vain mustia vaatteita.

”Haluaisin vaihtelua tähän kalpeuteen. Pientä tyylinmuutosta ja myös vinkkejä siihen, miten laittaa tukkaa kotona.”

Qtime hair design hiusmuutos

Qtime hair design hiusmuutos

Vaalennuksen, Olaplex-hoitojen, värjäyksen ja hiusten leikkauksen jälkeen Meri näyttää lähes eri ihmiseltä. Kasvoilla hehkuu kaunis väri, joka pomppasi esiin hiusvärin muutoksen myötä. Muutama ikävuosikin tippui pois.

”Suuri muutos tapahtui tietysti hiusvärissä, joka on nyt näyttävä kupari. Se tuo siniset silmät esiin todella kauniisti. Tyvikasvu ei ole enää niin voimakas, joten värjäysväliä voi pidentää. Leikkauksessa taas painopiste nousi niskasta ylemmäs. Kokonaisuus on kevyempi ja muodoltaan kauniin pyöreä.”

Lopputulos oli Meristä keväisen raikas.

”Hiuksissani on nyt malli. Se on paljon parempi, kun ei enää roiku lytyssä. Tosi hyvä uudistus.”

Qtime hair design hiusmuutos

Vinkkejä luonnonkiharaan:

1. Kosteuta

Luonnonkiharat hiukset ovat usein kuivat. Siksi kosteuttava shampoo ja hoitoaine ovat kiharatukkaisen perusvaruste. Muotoiluun sopii hyvin kosteuttava vaahto.

2. Nostele ja puristele

Pesun jälkeen on hyvä harjata hiukset vain kevyesti ja antaa kuivua asennossaan. Nostele kiharoita ylöspäin sormilla ja kieritä pieniä osoita. Näin kihara on kuivana selkeämpi eikä jää liian suhruiseksi.

3. Käytä softeria

Jos käytät hiustenkuivaajaa, älä föönaa ilman softeria. Anna kiharan levätä softerin päällä ja kuivua rauhassa. Usein softeri tulee föönin mukana, mutta voit aina myös ostaa sellaisen, joka sopii fööniin kuin fööniin.

4. Siisti hiusrajat

Jos hiusrajat jäävät pörröisiksi, on vaikutelma usein hieman utuinen. Ota siis pieni määrä hiusgeeliä ripsiharjaan ja harjaa rajat. Lopputulos on huomattavasti siistimpi.

Merin meikkasi Nina H.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.