marraskuu 27, 2019

Hiusmuutos – Pitkästä ryhdikkääseen polkkaan 

Jopon muuttuja Ringa rohkeni vihdoin ottaa askeleen kohti kaivattua muutosta. Hän jätti hyvästi lähes poikkeuksetta koko aikuisiän olleelle samalle hiustyylilleen, ja toivotti tervetulleeksi raikkaan polkkamallin rosahtavalla sävyllä.

Qtime Hair Design - muuttuja Ringan lähtötilanne

Ringan lähtötilanne ei ole katastrofi, mutta sana vaatimaton on melko kuvaava. Ringa on itse kaivannut jo hetken muutosta sivujakauksella varustettuihin vaaleisiin pitkiin hiuksiinsa. 

Väriltään mattaiset, olalle laskeutuvat ja helposti takkuavat hiukset eivät tällä hetkellä nosta esiin Ringan parhaita piirteitä. Tähän onneksi Jopolla on ratkaisu, ”Tehdään Ringalle lyhyempi hartialinjan yläpuolella oleva malli, joka tuo selkeää ryhdikkyyttä Ringan hiustyyliin.”

Qtime Hair Design - muuttuja Ringan ja Junior Hair Designer Jopon konsultointihetki Qtime Hair Design - hiusten värjäys - hiusten pesuQtime Hair Design - hiustenleikkaus

Konsultoinnin aikana Ringa kertoo erilaisista väri kokeiluistaan. Auttamatta väri on kuitenkin palannut aina tuttuun vaaleaan. Vaalea ei itsessään ole huono valinta Ringalle, mutta nykyinen sävy tuntuu olevan liian mattainen, ja vie siten Ringan omilta sävyiltä väriä. 

Ringan tyyliin sekä ihon ja silmien väriin Jopo katsoo sopivammaksi pehmeämmän vaalean sävyn. ”Tehdään raidoituksella Ringalle raikkaampi ja pehmeämpi roosainen värisävy, joka korostaa hänen parhaita puoliaan, kuten sinisiä silmiä. Raidoituksella saadaan hiukset myös kestämään paremmin aikaa.”

Qtime Hair Design - hiusten värjäysQtime Hair Design - hiusmuutos - hiustenkuivausRingan toiveena on pitää hiuksia enemmän auki ja kihartaa hiuksiaan.

Jopo on suunnitellut leikkauksen tukemaan myös kasvua ja Ringan elämäntyyliä. Ringan omana toiveena on pitää hiuksia enemmän auki, ja toisinaan esimerkiksi kihartaa hiuksia. ”Hieman edestä pidemmäksi jätetty malli kehystää Ringan kasvoja kauniisti ja samalla se mahdollistaa hiusten kiinni laittamisen tarvittaessa. Tämä malli myös on siitä hyvä, että hiuksiin jää hieman kasvuvaraakin.”

Qtime Hair Design - hiustenleikkausQtime Hair Design - kampaus

Lopputulos on kaunis ja ryhdikäs. Leikattu pituus toi kaivattua muutosta vanhaan sekä pehmeämpi, rosahtava sävy luo kasvoille raikkaan hehkun. Kummatkin ovat tyytyväisiä lopputulokseen. ”Tämä on ihana. Olen yrittänyt etsiä itselleni vakituista kampaamoa sekä kampaajaa ja joutunut kiertämään kaupunkia ympäriinsä. Nyt taisin vihdoin löytää sen mitä olen etsinyt jo pidemmän aikaa.”, Ringa toteaa vielä siniset silmät hehkuen ennen lähtöään.

Qtime Hair Design-muuttuja Ringan hiusmuutosQtime Hair Design-muuttuja Ringan hiusmuutos

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.