helmikuu 27, 2022

Hiusmuutos – Kerrostusleikkaus pitkään hiukseen

Pitkähiuksinen Anna oli vailla uutta ilmettä. Toiveissa oli selvä muutos, mutta pituuden tulisi kuitenkin säilyä, sillä Anna viihtyy juuri nyt erinomaisesti pitkässä hiuksessaan. Uusi tyyli löytyi kerrostetusta Shaggy-mallista, joka tuo hiuksille samalla sekä kohotusta että mahdollisuuden muotoilla sitä eri tavoin. 

Anna ollut aikanaan tunnettu kokeilunhalustaan. Vuosien varrella onkin tullut käytyä läpi monia eri tyylejä ja pituuksia. Viimeisin hiuskokeilu oli otsahiusten leikkaaminen verhomaisesti eli tälläkin hetkellä suosiossa oleva verho-otsis. Erillinen otsatukka ei kuitenkaan tuonut tarpeeksi keveyttä pitkiin hiuksiin. Tällä kertaa Anna haluaisi leikkauksen, joka olisi ilmava ja kuohkea ja tekisi selkeämmät raamit kasvojen ympärille. 

Ninalta löytyy tähän ratkaisu: ”Pituudesta ei tarvitse tinkiä, kun hiukset kerrostetaan ja otsahiukset leikataan putoamaan kauniisti kasvojen ympärille. Aina näkyvä hiusmuutos ei vaadi värjäämistä eikä pituudesta luopumista.”

Shaggy leikkaus Qtime kampaamo ennen kuvaAnnan tasapitkät hiukset ennen muutosta.

Annalla on runsaasti hiusmassaa, mikä helpottaa kerrostamista. Tasapitkälle hiukselle toteutetaan pyöreä kerrostus, joka poistaa massaa ja on omiaan tuomaan sulkamaisen kevyen lopputuloksen. Hiukset on helppo sipaista taaksepäin, eivätkä ne enää roiku silmillä. 

”Annan runsaat hiukset ovat kuin luodut Shaggy-malliin. Rakenteeltaan ohuemmatkin hiukset on kuitenkin myös mahdollista kerrostaa onnistuneesti. Ammattilainen osaa valita juuri oikean leikkaustekniikan, jolla myös hento hius voidaan kerrostaa luopumatta liikaa massasta.” Nina opastaa.

Kerrostettua hiusta on helppo kohottaa sekä mm. pitkän hiuksen kihartaminen helpottuu. Se kuulostaa Annasta erittäin hyvältä, sillä hänellä onkin haaveissa pitää luonnonkiharaa hiustaan enemmän auki ja kiharalla. Muutostyön tarkoituksena on kauniin ja kantajalleen sopivan leikkauksen lisäksi aina myös helpottaa hiuksen laittamista kotona. 

Shaggy kerrostusleikkaus qtime kampaamossa

Shaggy-leikkausta kerrostettaessa hiusten päällimmäisistä osista lähtee eniten massaa. Kerrostus helpottaa hiuksen kohottamista.

Etuhiusten muotoilussa taas tähdätään kasvojen kehystämiseen. Kuten verho-otsikselle, myös Shaggy-mallillekin on ominaista kauniisti liukuva, kevyt leikkausjälki. Otsahiukset ovat nyt pehmeät, mutta selkeät ja korostavat Annan poskipäitä.

Kampaaja Nina  asettelee Annan hiuksia

Nina opastaa Annaa hiusten viimeistelyssä.

Lopputulos on ryhdikäs ja ilmava. Shaggy-leikkaus luo raamit kasvoille, kohottaa hiusta oikeista paikoista ja pituuttakin on jäljellä – juuri niin kuin Anna toivoikin. Lopputulos on molemmille mieluinen.

Anna pörröttää hiuksiaan ja hymyileeAnna asettelee uutta verho-otsistaan

”Olen super tyytyväinen lopputulokseen! Se vastaa täysin toiveitani. Sain kaivatun muutoksen, vaikka pysyimmekin samassa pituudessa. Parasta on se, että pesun jälkeen hiukset asettuvat malliinsa lähes itsestään. Niinä päivinä, kun haluan muotoilla hiukseni eri tavalla, on siihenkin nyt monia uusia mahdollisuuksia. Hiukseni ovat ryhdikkäät, olin sitten panostanut niiden muotoiluun tai en. En voisi olla tyytyväisempi!”, Anna kuvailee lopputulosta hymy huulillaan.

 

Lue myös muiden muuttujien tarinat ja kerää inspiraatiota omaan muutokseesi. 

Pitkästä ryhdikkääseen polkkaan -blogitekstiin pääset täältä.

Ohuiden ja hentojen hiusten leikkaus ja värjäys -blogitekstiin pääset täältä.

 

Heräsikö kiinnostus muutokseen?

Varaa aikasi konsultaatioon ottamalla yhteyttä 044 777 0776.

Qtime Hair Design
Malminkatu 20
Helsinki
 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.