elokuu 24, 2017

Hiusmuutos – kauniisti luonnollista

”Paksua tukkaa ei kannata pelätä eikä piilotella, vaan tuoda sen parhaat puolet esiin”, sanoo QBlogin kolmannen hiusmuutoksen tehnyt Nina Helin. Muuttujan, Idan, paksut, vaaleat hiukset kasvoivat voimakkaasti eteen, piilottaen kasvot. Kolme vuotta Idan tuntenut Nina sai tarpeekseen ponnarista, niin myös muuttuja itse.

Hiusmuuttuja QTime QBlog

”Sitä omaa hiustyyliä ei ole koskaan löytynyt. Hiukseni ovat raskaat ja valahtavat aina kasvoille. Siksi pidän niitä kiinni. Kampaajallakaan en ole käynyt pitkään aikaan, vaan hiukseni on leikannut aina joku perheestämme”, Ida kertoo.

Pasilan Haaga-Heliassa toista vuotta opiskeleva, Ida, 20, on kuitenkin tyytyväinen yhteen asiaan hiuksissaan: omaan luonnolliseen hiusväriin. Nina haluaakin korostaa hiusten luonnollisuutta vähin mutta merkittävin elein.

”Hiusmuutoksen ei tarvitse olla aina radikaali kuten tummasta vaaleaksi. Vähempikin riittää tekemään selkeän eron ja tuomaan hehkun esiin.”

Hiusmuutos QTime QBlog

Hiusmuutos QTime QBlog

Ennen oman värin kasvattamista Ida oli pitkässä värjäyskierteessä.

”Etsin sitä omaa juttua ja kokeilin ruskean eri sävyjä, punaista ja jopa mustaa. Lopulta oma luonnollinen väri on ollut askel oikeaan suuntaan. Kuitenkin kaipaan vielä selkeämpää hiustyyliä, joka sopisi minulle tosi hyvin ja toisi selkeyttä myös omaan pukeutumiseen.”

Ninan tavoite oli tuoda Idan kasvot esiin ja lisätä massaan kevyttä liikkuvuutta.

”Leikkasin hiusten sisärakenteeseen yhdistämättömän osa-alueen, joka keventää. Pinnan jätin hyvin sileäksi. Leikkasin Idalle myös otsatukan, joka saa olla pidempi ja jakautua rennosti sivuille. Tämä toimii parhaiten myös pyörteitä ajatellen.”

Hiusmuutos QTime QBlog

Hiusmuuttuja QTime QBlog

Väreissä korostettiin ja raikastettiin Idan omaa luonnollista hiusväriä. Sävy kuluu pois kauniisti ja huomaamattomasti.

”Uusi väri on kuparinen, jossa on hennosti persikkaisuutta. Raita ei näy palkkiraitana, vaan kirkastaa välillä vilkahdellen. Lopputuloksesta näkee taas sen kuinka suuri vaikutus hiuksilla ja niiden värillä on.”

Uusi hehku sopii hyvin syksyyn ja etenkin koulun alkuun. Toisen opiskeluvuoden alku starttaa uudella hiustyylillä, johon Ida on todella tyytyväinen.

”Vau! Tosi hieno!”

Tyytyväinen kaverin uuteen lookkiin on myös itse kampaaja.

”Leikkaus asettuu todella hyvin hiusten omien kasvusuuntien mukaan. Värin persikkaisuus on Idalle täydellinen.”

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.