toukokuu 29, 2018

Hiukset vs. aurinko

Suunnatessasi kesälomalla paahteiseen Kreikkaan, Italiaan tai mökkirannalle muista suojata kroppasi lisäksi myös hiukset ja hiuspohja. Samalla varmistat, ettei arvokas kampaamokäynti mene hukkaan.

hiukset ja aurinko

Miten aurinko vaikuttaa hiuksiini?

Aurinko kuivattaa ja vaalentaa hiuksia. Vaaleissa hiuksissa tämä näkyy keltaisena vivahteena ja tummissa taas sävyn lämpenemisenä. Esimerkiksi viileä tumma väri punertuu, jolloin sävyn kylmyys kärsii.

Luonnonvedet ja uima-altaan kloori saattavat aiheuttaa hiusvärin vihertymistä. Ne myös tekevät väristä samean, jolloin hiusten kiilto katoaa. Ilman saasteillakin on samentava vaikutus. Se kannattaakin huomioida erityisesti kaupunkikohteissa.

hiukset ja aurinko

Miten suojaudun? Miten hoidan hiuksiani jälkeenpäin?

Tehokkain tapa suojata hiuksia ja hiuspohjaa on käyttää hattua. Koska sekään ei pysy päässä tauotta, muista rasvata jakaus aurinkovoiteella; hiuspohja palaa helposti. Uidessa uimahattu suojaa hiuksia sekä auringolta että vedeltä. Muistathan suolaisen meriveden tekevän erityisesti pitkiin hiuksiin nopeasti ikäviä takkuja. 

Lomalle kannattaa ottaa mukaan hiustuotteita, joissa on UV-suoja. Esimerkiksi Sassoonin Halo Hydrate on UV-suojallinen, kosteuttava ja hiuksiin jätettävä hoitoaine.

Hiusvärin samentumiseen sopii avuksi syväpuhdistava shampoo. Jos hiuksesi ovat hyvin kuivat, käytä sitä maltillisesti. Jos haluat paikata jo reissussa hiustesi rakennevaurioita, pakkaa mukaan Olaplexin kotihoitotuote.

Hiustuotteista myös Grazetten Colour Mask ja Wellan Color Fresh ovat hellävaraisia, kesään erittäin hyvin sopivia kotihoitosävyjä, joilla voit ylläpitää hiusväriä.

Jos käyntiväli kampaamossa venyy pitkäksi, kannattaa siitä mainita kampaajalle: värin voi aina suunnitella lomaa ajatellen.

hiukset ja aurinko

Qtimen tuotevalikoimasta löydät tuttuun tapaan matkakokoiset tuotteet. Nappaa ne mukaan seuraavalla käynnilläsi!

 

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.