kesäkuu 12, 2019

Hennot hiukset paksummiksi

Jokaisella hiuksella on omat haasteensa, mutta hennot hiukset vaativat usein enemmän huomiota kuin paksummat. Tämän tietää myös Katri Koskinen, joka saapuu Qtimeen valmiina Ronjan tekemään hiusmuutokseen. Muutoksen ohessa Hair Designer Ronja neuvoo kuinka sinäkin voit saada hennot hiuksesi näyttämään paksummilta.

Katrin hiusmuutos lähtötilanneKatri koki hentojen hiustensa tuovan jopa harmaita hiuksia ennen hiusmuutosta.

Katri astelee sisään jännittynein mielin. Hän istuu Ronjan tuoliin ja kertoo miten hennot hiukset tuottavat hänelle jopa harmaita hiuksia. Konsultointi hetkessä käsitellään Katrin hiuksien historiaa ja hiusten muodottomuutta. Lisähaasteena Katri itse näkee korkean hiusrajansa.

Katrin hiusmuutoksen konsultointiKonsultoinnissa Ronja katsoo verisuonen värin avulla Katrille sopivaa värisävyä.

Väriasettelulla ulottuvuutta

Lähtötilanteessa Katrin hiukset ovat vaaleat ja lähes läpinäkyvät. ”Hius on melko haastava, mutta oikeanlaisella mallilla ja värien asettelulla saamme Katrin hiukset näyttämään paksummilta”, Ronja toteaa luottavaisin mielin.

Väriasettelulla haetaan Katrin hiuksiin moniulotteisuutta, se antaa runsauden vaikutelman. Sävyerot ovat pieniä ja se on tarkoituskin. Vaaleat ja tummat sävyt päällekkäin aseteltuna sulautuvat toisiinsa ja samalla luovat ulottuvuutta hiuksiin.

Hiusvärillä luodaan ulottuvuuttaHiusten pesussa käytettiin Sebastianin VoluptiaShampoona ja hoitoaineena käytettiin hennoille hiuksille sopivaa Sebastianin Voluptia. Liian hoitavat tuotteet litistävät hiusta entisestään.

Polkka on pop!

Väriasettelun lisäksi tuuheuden tuntuun vaikuttava tekijä on oikeanlainen hiusmalli. Ryhdikkäät ja helposti laitettavat hiukset auttavat hentojen hiusten asettamista aamuisin ja luovat illuusiota paksummista hiuksista. 

Paras lopputulos syntyy oikeanlaista tekniikkaa käyttäen. Ronja aloittaa porrastamalla Katrin hiuksia. Yleinen harhaluulo on, että kerrostus tuo tuuheutta, mutta se vie massaa hiuksista. Matala porrastus on paras keino saada Katrinkin hiukset näyttämään paksummilta.

Optimaalinen pituus hentoihin hiuksiin on pisimmillään leukalinjalle ulottuva polkka. Pidempi hius saattaa valahtaa helpommin päätä nuolevaksi ja saa hiukset näyttämään ohuemmilta.Katrin hiusmuutos - hiusten leikkuu porrastuksellaHennot hiukset paksummiksi - Katrin hiusten leikkaus polkaksi

Pyöräytä hennot hiuksesi paksummiksi

Jotta hius pysyy tuuheana, Ronja laittaa Sebstian Thickefy Foam -muotovaahtoa Katrin hiuksiin ennen föönausta. ”Lisäsin tuuheutta antavaa vaahtoa, koska se turvottaa yksittäistä hiusta. Rakennetta antava tuote olisi sitonut hiuksia yhteen.”, Ronja kertoo kuivatessa hiuksia.

”Lisäboostia paksuuden tuntuun voi hakea pyöröharjan avulla kuivauksen aikana. Tätäkin tärkeämpää on käyttää kevyitä tuotteita koko hiusten hoitoprosessin aikana.”, Ronja neuvoo. Hentoihin hiuksiin käytetään usein liian vahvoja tuotteita, jotka litistävät hiusta entisestään.

Hennot hiukset paksummiksi pyöröharjalla ja kevyillä tuotteillaHennot hiukset paksummiksi - Katrin hiusten leikkaus polkaksi

Viimeistely hentoihin hiuksiin

Viimeistelyyn Ronja käyttää Sassoonin Spray Shinea. Hellän pidon lisäksi Spray sisältää UV-suojan. Hennot hiukset ovat usein herkempiä eri ärsykkeille, kuten auringolle tai uima-altaan kloorivedelle. Niitä tulisi muistaa suojata hyvin.

Lopputulos on sitä mitä odotettiin. ”Nämä todella näyttävät paksummilta, kiitos”, Katri ihastelee katsellessaan itseään peilistä. Puuterin vaalea väri sopii täydellisesti Katrille ja oikean leikkauksen kanssa hennot hiukset näyttävät paksummilta.

Hennot hiukset paksummiksi - Katrin hiusmuutoksen lopputulosHennot hiukset paksummiksi - Katrin hiusmuutoksen lopputulosHennot hiukset paksummiksi - Katrin hiusmuutoksen lopputulosHennot hiukset paksummiksi - Katrin hiusmuutoksen lopputulos

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.