elokuu 16, 2017

Hello bob

Bob on taikasana monien huulilla QTimen ovista sisään astuessa. Klassikkohiusmalli, kun on muodissa aina. Harva tietää, että bob on juuri se hiustyyli, joka rikkoi naisen perinteistä roolia kohti itsenäisyyttä jo 1800-luvulla. Lyhyet hiukset olivat aikansa mullistava ilmiö. 

Historia siis tekee bobista ikinuoren klassikon. Sen rinnalle on syntynyt myös long bob eli lob, jolla tarkoitetaan hartialinjan alapuolelle ulottuvaa bob-leikkausta. Syitä molempien leikkausten jatkuvaan suosioon pohtivat QTimen NinaMinnaNinni ja Linda

QTime bob Louisa

Nina ei kyllästy monipuoliseen bobiin ja lobiin: ”Ajaton ja klassinen leikkaus, jonka voi stailata aina eritavalla juuri ajanhenkeen sopivasti. Sopivuus edellä suunniteltuna ja oikealla leikkaustekniikalla leikattuna bob toimii päähän kuin päähän ja tukkaan kuin tukkaan.”

Minnalle bob ja lob ovat aina moderneja lookkeja: ”Monelle bob on se niin sanottu aikuisen naisen tukka. Kun on valmis luopumaan pitkästä teinipiiskasta, ovat bob tai lob hyviä vaihtoehtoja. Hiuksiin jää mukavasti mittaa, vaikka tukka on selkeästi lyhyt. Bob on myös helppo ja monipuolinen laittaa. Kiharat ja hätäponnarikin onnistuvat vielä hyvin.”

QTime bob sitaatti

Ninni leikkaa molempia malleja säännöllisesti: ”Hyvin tehtynä toimii takuuvarmasti! Aina ajaton ja muodissa!”

Lindasta bob on hyvä keskitie: ”Pitkä on monista tylsä ja työläs, mutta lyhyt taas pelottava muutos, joten bob on juuri jotain siltä väliltä.”

Bobit QTime

Kuvia bob-leikkauksista QTimen vuosien varrella on ottanut Petteri Peltonen (kuva ylhäällä vasemmalla), Paula Kesäläinen (kuva oikealla ylhäällä) ja Mikko Rasila (kuva vasemmalla alhaalla).

Makeita bob- ja lob -leikkauksia löydät Instagramista @qtimehairdesign:

Bob QTime

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.